maanantai 23. maaliskuuta 2015

Aamusali ja viikko-ohjelma

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille näin heti alkuun!


Muistattehan vieläkin ARVONNAN postauksessani Keväisen arvonnan aika!


Minun viikkoni/aamuni alkoi salilla, ensin hurauteltuani Helsinkiin konttorille. On se kätevä kun työpaikalla on sali niin aamusaleilukin onnistuu ongelmitta. En tosiaan saanut aikaiseksi mennä salille eilenkään, mutta nyt loppui lusmuilu! Toki kun viikonloppuna on lapset, sallitaan pieni lusmuilu, koska aika on rajallista rakkaiden poikien kanssa.

Tein siis tänään sen Ojentajat/Olkapäät reenin jota jo eilisessä postauksessa mainostin. Aamusali herättää kivasti vaikka vielä puoli vuotta sitten en olisi ikinä uskonut että minä, unta rakastava ihminen, raahaisin ahterini salille seitsemän aikaan aamulla. En tosin olisi uskonut montaa muutakaan asiaa mitä tässä on tullut saatua aikaan harva se päivä. Väitän syyksi aikuistumista!

Viime viikon saldo


Ma: BodyRoll -rullahieronta = lepopäivä
Ti: Kuntosali - Jalat
Ke: Lepopäivä - flunssan torjumista
To: Kuntonyrkkeily
Pe: Lenkki 3,5km
La: Kuntonyrkkeilyn tekniikkaa 2h + lenkkiä 5km
Su: Lenkki 5,5km

Näyttää rauhalliselta = lusmuilua ja ehkä pientä flunssan torjumista, eipä iskenyt pöpö! Tällä viikolla otetaan homma takaisin.

Viikko-ohjelma


Tällaiset suunnitelmat olisi tälle viikolle ja pyritään pitämään niistä kiinni. Lenkkejä otan mukaan ohjelmaan nyt mahdollisimman paljon, koska tarkoitus olisi vetästä Naisten Kymppi Helsingissä ja Kympin Nainen Kouvolassa toukokuussa, joten pientä treeniä, että saisi juostua siitä lenkistä edes osan.

Ma: Aamusali - Ojentajat/Olkapäät + lenkki 5km
Ti: Crosstraining
Ke: Lenkki 5km
To: Kuntonyrkkeily
Pe: Lenkki 5km
La: Pump + venyttely 45min
Su: Pilates + Kuntosali - Selkä

Enää olisi haasteesta käytävänä HIIT ja totalcro, mutta ne menkööt ensi viikolle, onhan tässä aikaa.

Flashback from the past


Kohtasin yhden peloistani ja raahauduin lopulta kuntosalille marraskuussa 2014. Jännitin kovasti, koska viime kerrasta oli aikaa eikä se silloin ollut kauhean kivaa. Ensimmäinen kerta ei ollut häävi (Koska se nyt on, hah hah), mutta jäin hyvin nopeasti koukkuun, jo toisen kerran jälkeen olin jo heti menossa uudelleen! T laati minulle ohjelman kun oltiin ensin käyty muutamia kertoja "testaamassa" mitkä liikkeet sopivat minulle. Siitä alkoi aktiivinen käyminen salilla, mutta toki kuukauden jälkeen tuli vähän takapakkia kun ei huvittanut, mutta onneksi löysin sen palon parissa viikossa uudelleen!

Tässä vaiheessa T alkoi käyttämään lisäravinteita ja vielä naureskelin, että minähän en tommosiin koske. Ei mennyt montaa viikkoa, kun minä ilmoitin kaupassa että minullekin kiitos ja kuvassa olikin elämäni ensimmäiset lisäravinteet. Siitä onkin siirrytty jo pitkästi eteenpäin ja Fastit ja Leaderit ovat vaihtuneet Fitnesstukun tuotteisiin. Tällä hetkellä käytän tosin vain proteiinijauheita ja proteiinipatukoita, koska maksa-arvot olivat aavistuksen koholla ja lähdettiin poissulkemaan mahdollisia syitä tälle. Siitä sitten myöhemmin lisää kun kontrollit jne on käyty ja mahdollinen syy selvitetty!

<3

Iloisia uutisia myös työrintamalla, joten positiivisena ja iloisena aloitetaan tämä viikko! Muistakaahan aina että toiveita saa esittää aiheille mistä jatkossa kirjoittaisin ja kommentoida muutenkin! Kiitos lukijoilleni jo tässä vaiheessa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti