perjantai 27. maaliskuuta 2015

Ihana aamu ja muistoista tavoitteita..

Tänään aamu alkoi virallisesti klo 9 (Tulihan sitä heräiltyä about 15 kertaa ennen sitä) ja vaa'alla käynnin ja pukeutumisen jälkeen painuin alakertaan. Aloitin aamun lasillisella PepsiMaxia, namnamnam ja kappaleella "Eteen ja Ylös". Tiedän kyllä ettei se PepsiMax ole paras vaihtoehto, mutta se on minun kahvin korvike ja on se parempi kuin energiajuomat.

Avattuani sälekaihtimet ja hetken ihasteltuani auringonpaistetta rauhallisesti raahauduin keittämään itselleni aamupuuron, joka on jo muodostunut vakioksi, jota ilman olisi ainakin vaikea elää. Työaamuina se menee ihan pelkän mehukeiton kanssa, mutta tänään ajattelin vähän "herkutella" lisäämällä banaanin. Voishan siellä olla enemmän proteiininlähdettä, mutten ole vielä keksinyt mitään mieluista joka ajaisi asiansa..

40g Nalle pikakaurahiutaleita
2dl Vettä
8g Keiju laktoositon 40%
115g Banaania
130g Valio Sokeroimaton MansikkakeittoVoi kun jokainen aamu olisi näin rauhallinen ja ihana.. Mutta ei kun niiden pitää olla väsyneitä ja kiireisiä, plah. Edes tukkoinen nenä ja jomottava päänsärky ei haitannut yhtään kun sai rauhassa herätä.. Onneksi kuume on tuntunut nyt väistyvän, joten kohta olen taas iskussa!

Vaaka!


Mitä sanoikaan vaaka tänä aamuna: 68.0, eli 500g vähemmän kuin eilen! Voisin olla kipeä useamminkin jos se tarkoittaa tällaista painonputoamista.. Jatkaa samaan malliin vaan! Ei vaan, toi kyseinen luku iltapainoksi ja pidetään se siinä.. Noustakin saa, kunhan se on lihasta. Pakko se vain on vähän riemuita kun paino on pysynyt taas viikko kaupalla samassa ennen tätä!

Flashbacks from the PAST


Tänään innostuin katselemaan kuvia vuosilta 2006-2007 jolloin olin vaihto-oppilaana meren toisella puolella eli ameriikoissa. Olen aina pitänyt sitä aikaa painollisesti sellaisena "Siihen en koskaan palaa vaikka salaa haluaisinkin!" mutta juuri tajusin ettei se aika ole kyllä enää kaukana jossei jopa jo olla siinä.

Tässä pari kuvaa vaihtovuoden loppuosasta ja Suomesta vuodelta 2007. Mie 17-vuotiaana <3


Prom - Toukokuu 2007
Heinäkuu 2007
Tuolloin ryhtikin oli vielä kunnossa.. Oivoi.. Sitten tuli "aikuisuus" ja kaikki levisi - perse mukaanlukien! Mutta nyt otan sen kaiken takaisin ja jonain päivänä näytän taas upealta! Almost there! ;)


Otetaan sitten seuraavaan postaukseen kuvat tästä hetkestä. Stay tuned..


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti