lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kuntonyrkkeilyä, treenimusiikkia ja karkkia

Rakkaudesta kuntonyrkkeilyyn


Juuri kotiuduin kahden tunnin reeneistä ja nyt on aivot täynnä uutta tietoa. Repäisin oikein ja tassuttelin sinne ja takaisin, joten tuli 3km lenkkikin tehtyä.

Hierottiin koko kaksi tuntia perusjuttuja: otteluasentoa ja lyöntitekniikoita. Omalla kohdallani erityisesti sitä miten kropan saa lyönteihin mukaan ja kyllähän se lantio alkoi pikkuhiljaa liikkuakin! Jostain syystä lantioni ei vain ota liikkuakseen, ei ole koskaan ottanut, ja olen tottunut olemaan jäykkä pökkelö. Huomenna menen sitten zumbaamaan toistamiseen, ehkä siellä saisi sitten reenattua tätä ongelmaa lisää, hahah!

Meillä on kuntonyrkkeilyssä mainio vetäjä, kovanluokan jätkä. Opettaa käsitykseni mukaan mielummin juurikin nyrkkeilytekniikoita kun sitä kunto-osuutta, mutta ottaa senkin toki sinne mukaan normaaleilla tunneilla. Juuri oikeassa asiassa pääpaino mielestäni! Tämän päivän sessio oli spessu joten lihaskunto-osuutta ei ollut ja niin pitkään mätkittiin että meidät tultiin häätämään seuraavan tunnin tieltä pois! Kyllä tuli tarpeeseen ja kyllä siellä oppikin.. Huh huh. Vielä kun muistaisi kaiken sen torstaina oikeissa reeneissä!

Kuntonyrkkeily on kyllä jeppiskamaa.. Ihan parasta <3

Musaaakkia!


Keräilin tuossa myös oman playlistin itseäni miellyttävää "treenimusaa", jota voi sitten kuunnella kotona tai kuntosalilla. Olen kovin kaikkiruokainen musiikin suhteen, joten se on laidasta laitaan technosta, räppiin ja metalliin, toista enemmän ja toista vähemmän. Hain listalla vähän menevämpää menoa kun normaalisti omat listani ovat sekaisin hidasta ja nopiaa.. En tykkää treenata hidastempoisen musiikin tahdissa.

Soittolista löytyy täältä:

HTTP URL: https://open.spotify.com/user/mokwai/playlist/74PMTdmT77aweCKEQRqjoD
Spotify URL: spotify:user:mokwai:playlist:74PMTdmT77aweCKEQRqjoD

Sieltä voinee jokainen poimia omansa tai jos sattuu olemaan yhtä kaikkiruokainen kuin minä niin miksei pistä vaikka seuraten ko. listaa!

Lauantai on karkkipäivä!


Ai mutta tänäänhän on tosiaan lauantai, karkkipäiväni! Olen koko viikon haaveillut rakkaasta paheestani: TOFFEESTA! Englannin toffee on jotain taivaallista ja TO DIE FOR! Merkkinä ja mallina pitää olla Rollo, mutta hädän sattuessa kelpaa muutkin vaihtoehdot, heheh. Vielä harkitsen kahdesti että skippaanko tämänviikkoisen karkkipäivän vai en kun on taas tullut perseiltyä liikaa. Onneksi makuuni on auki pitkään ja sieltä tätä herkkua saa! Mmmm.. *drool*

Flashback from the past


Tässä oli tulos.
Vihdoin tämä päivä koitti! Oli 15.6.2014 ja lähdettiin kauppaan ostamaan mulle herkkuja seuraavaksi päiväksi kun herkkulakko loppuu.. 4kk piinaa oli ohi. Lähtiessä olin varma että ostan joka sorttia.. kiersin karkkihyllyt, pullat, vanukkaat.. Totesin vain kaikkien kohdalla että ei se ole sen arvoista. Olisin voinut ostaa mitä vain mutta ostin batteryn, jäätelön ja kuivalihaa. Batteryn koska olin kaivannut sitä makua pitkään, jäätelön koska olin kuolannut sen mainoksia ja beef jerkyä vain siksi että se on HYVÄÄ! Kyllä se oli sen arvoista vaikka tuskaa välillä tuottikin.. Eli mission completed. En ollut enää koukussa!

Viikonloppu - mahtavuutta! 


Fiilis on katossa kun kaikki kolme rakasta kundia on kotona ja vain rakas karvainen tyttäreni puuttuu (Öh.. Koira.), aurinko paistaa ja elämä hymyilee! Vielä on huominen aikaa chillata ennen uutta työviikkoa ja mihinkään ei ole kiire. Pepe the koira tulee kotiin huomenna ja jos vaikka salilla pyrähtäis kun on ensin rauhassa herännyt.. Saatan olla niin energisellä ja iloisella tuulella että illalla voisin pyrähtää jopa lenkillä!

Saas nähä..

Love,
Me

P.S. Muistattehan arvonnan postauksessa Keväisen arvonnan aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti