tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kympin Nainen Kouvolassa 16.5.2015Tässä on tapahtuma, johon osallistuin ensimmäistä kertaa viime vuonna ja tarkoitus olisi lähteä mukaan myös tämän vuoden tapahtumaan. Kympin Nainen järjestetään Kouvolassa 16. toukokuuta 2015 ja on yllättäen naisille kohdistettu juoksutapahtuma. Tässä pieni kuvaus tapahtuman kotisivuilta:

Kympin Nainen on kaikille liikkuvaisille naisille & tytöille, ikään ja kuntoon katsomatta, kohdistettu iloinen ja sporttinen liikuntatapahtuma. Järjestämme Kympin Naisen tänä vuonna jo kahdeksannen kerran lauantaina 16.5.2015 Kouvolan Jäähallilla ja sen ympäröivillä lenkkipoluilla.

Lenkkivaihtoehtoja on kolme: perinteiset 10 km ja 5 km sekä kevyempi 2,5 km esteetön lenkki. Rennossa tapahtumassa ei ole ajanottoa. Juokse, hölkkää, kävele tai sauvakävele - kaikki tyylit ovat sallituja!

Tapahtumalehti

-----

Lähde mukaan ylittämään itsesi!


Itse en ole vielä siinä kunnossa, että juoksisin kymppiä vaikka kovasti treenaankin, joten todennäköisesti lähdemme työkavereiden kanssa vitosen lenkille pyrkien ylittämään itsemme, välittämättä varsinaisesta ajasta tai tuloksesta. Mielestäni tällaisten tapahtumien tarkoitus on viihtyä ja viettää mukava päivä mukavassa seurassa liikunnan muodossa. Ainakin viime vuoden tapahtumassa tunnelma oli lämmin ja innostava ja keli oli aivan mahtava vaikkakin kuumuus hidasti lenkkiä. Näistä tapahtumista saa niin paljon puhtia liikuntaharrastukseen, trust me, try it!

Jos asut Kouvolan seudulla, tai miksei missä tahansa muuallakin (Itsekin asun Hyvinkäällä), tutustu ihmeessä tapahtumaan ja lähde mukaan!

Kirjoitan sitten tapahtumasta lisää siellä käytyäni!


Love, 
Me


P.S. Muistathan tsekata arvonnan postauksessa Keväisen arvonnan aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti