sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lenkkeilyä, lasten kanssa touhuilua ja kuntosalia

Kukonlaulun aikaan..


..nousin ylös ja puhelimessa odotti jo muutama viesti, jossa kyseltiin minua lenkille. Ulkona -12 astetta, joten auto äkkiä lämpiämään ja hetki odottelua. Ajelin ystävän pihaan, tyhjällä vatsalla lenkille aineenvaihduntaa buustatakseni ja kyllähän siinä mukavasti aika vierähti ja metrejäkin kerty mukavassa seurassa asioista keskustellen. Saldoksi muodostui 5,4km ja 1h 1min, ei paha aamulenkiksi! Se on hienoa viettää aikaa vanhan ystävän kanssa niinsanotusti pitkästä aikaa kunnolla.

Pääsin myös lenkin jälkeen tekemään yhtä lempiasioistani eli valokuvaamaan. Räpsin kasan kuvia ystävän pienokaisesta, joka oli yllättävän helppo kuvattava: Piteli päätään nätisti ja hymyili helposti eikä hermostunut pitkään aikaan, että paljon kerkesi räpsiä. Kieltämättä tuli myös oikein kivoja kuvia!

Kotosalla laitettiinkin lasten kanssa rairuohot kasvamaan ja käytiin pienellä kävelyllä hakemassa pajunoksia koristelua varten. Illemmalla sitten koristellaan niitä porukalla. Poitsut myös maalailivat jokunen aika sitten tekemiään muovailumassa ukkeleita.. Laatuaikaa rakkaiden kanssa! <3

Zumba tuli peruttua tältä päivältä nyt kuitenkin, koska aikaa lasten kanssa on rajoitetusti ja haluan siitä nauttia mahdollisimman tehokkaasti. Korvaan zumbailun sitten lenkeillä ja jos sitä tänään pääsisi myös salille.. En kuitenkaan ajatellut ottaa ressiä, koska on viikonloppu!

Kuntosali - Ojentajat/olkapäät


Jos sinne salille asti tänään pääsee niin ohjelma näyttää tältä. Minullahan on 4 jakoinen saliohjelma jota noudatan pääosan ajasta, paitsi silloin kun ystäväni N tulee pitämään mulle rääkin.. Tässä siis yksi neljästä:

- Lämmitä olkapäät pienillä painoilla
- Etuolkapää punnerruksella käsipainoilla 4*15
- Niskantakaa punnerrus 4*15
- Viparit sivuille käsipainoilla 4*15
- Ranskalainen punnerrus 4*15
- Pystypunnerrus käsipainoilla 4*15
- Facepull 4*15
- Ojentajat ylätaljassa 3*15 + drop to failure


Ei mulla muuta tällä kertaa.. Nauttikaa tekin viikonlopusta, koska niin mäkin aion tehdä <3 Muistakaa arvonta!


Love,
Me

P.S. Aika asiaa puhuu kyl ukkeli tässä. Olen hyvin pitkälti samoilla linjoilla.  There's no easy way out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti