keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Lepopäivä, hyvä vai huono päivä?

This is how it goes.

Pyhitä lepopäivä - Nooooooooooooou!


Vai miten se nyt meni.. Aina välillä pitää ottaa iisisti ja minulla se on vuorossa tänään. Sen kunniaksi saimme nätin loskap***akelin pienen lumipyryn kera, ihanaa! Olihan sitä auringonpaisteista kevättä jo riittämiin! Ei olisi yhtään kivaa paeta tuota lumisadetta salille..

Aamuherätys oli vaikea, ulkona oli kylmä ja satoi lunta, audi-kuski aiheutti katkenneita hermoja työmatkalla, lounaat levisivät käyttökelvottomiksi.. Alkoi jo näyttää epätoivoiselta ja sitä se sitten onkin ollut! Kesken työpäivän kuumemittari näytti 38.5, joten kamat kasaan ja kotiin.

Jos haen positiiviset puolet asioista niin kyllä se taas lämmitti nähdä se vilpitön hymy mukuloiden naamalla kun taas "pitkästä aikaa" nähtiin. Toki myös se oli kiva että kotimatkalla paistoi jo aurinko ja loskakeli oli väistymässä. Huonosta olosta huolimatta pojat saivat "ruuakseen" hedelmäsalaattia, jonka jälkeen pääsivätkin koristelemaan pajunoksia! Sunnuntaina pääsevät sitten oikein virpomaan! Sitä varten toki oksia on haettava ja koristeltava lisää ja pitäisi vissiin keksiä heille jotain päällepantavaakin.. No ehtiihän sitä.


Unta kaaliin


Minä painuin kuitenkin hyvin nopeasti peiton alle piiloon ja heräsinkin sitten vasta seitsemältä, kun tultiin herättämään - muuten olisin varmaan vetänyt hirsiä aamuun asti. Se on muuten aina yhtä mukava tunne herätä kauttaaltaan hien peitosta, mutta silti kylmissään.

Yksi helekutin flunssa ja olen kuin maani myynyt. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! ;) Pakkolevon aika, mutta kun tervehdyn, treenaan kahta kauheammin!

Tällaista tänään, millasta huomenna?


Hei yks juttu vielä.. Tätä lukee kuitenkin edes muutama perheellinen / lapsellinen (tulkitse omalla vapaalla tavallasi) niin vinkki vitonen: ArvontaLove,
Me


P.S. Katse eteen ja suupielet ylöspäin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti