tiistai 24. maaliskuuta 2015

"Mä tahdon tuoda superlatiiveja sun elämään.."

"Käy vain paras ja kallein.. Koska sä oot paras ja kallein!" Elastinen - Super 

Rakasta itseäsi


Tänään kirjoitellaan tärkeästä aiheesta nimittäin itsetunnosta ja rakkaudesta elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi. Uusi lempparibiisini on tähän inspiraationa ja se selviääkin tuosta ylempää. Keskustelimme aiheesta myös iltalenkillä eilen T:n kanssa ja haluan siitä teille nyt "paasata". Yksi tärkeimmistä asioista ja avaimista onnellisuuteen on hyvä itsetunto, itsensä arvostus, terve rakkaus itseesi.

Eri ihmisille eri asiat tuovat lisää itsetuntoa, mutta moni ihminen hakee myös sitä onnellisuutta muualta, koska ei vielä taida itsensä rakastamisen taitoa. Oli se sitten ruoka, ihmiset, rakkaus, lemmikit, perhe, toisten ilot, tms, se ei ole mielestäni täydellistä onnellisuutta. Itse elin suurimman osan elämästäni huonolla itsetunnolla varustettuna ja vasta hiljan löysin tämän taidon. Olen aina hokenut samaa ja todennut, että muka rakastan itseäni, mutta olen ollut väärässä. Nyt ymmärsin todellisen laidan: Kun olet tyytyväinen itseesi, olet onnellisempi kokonaisuudessaan. Moni ihminen on onnellinen toisesta ihmisestä, jostain tapahtumasta, maallisista asioista, mutta ei ymmärrä että täydellinen onnellisuus vaatii myös onnellisuuden itsesi kanssa.

Ei ole mitään väliä oletko iso tai pieni, pitkä tai pätkä, laiha tai lihava, ruma tai kaunis - voit silti rakastaa itseäsi jos hyväksyt itsesi sellaisena kun olet! Itse tarvitsin sen buusterin, nimittäin tiedon että pystyn hallitsemaan omaa elämääni ja pystyn löytämään itsekurin. Sairastan sairautta, jonka luulin pitkään hallitsevan minua ja elämääni, mutta onnistumisen tunteiden kautta huomasin että kyllä, se olen minä ja vain minä joka tätä elämää pyörittää! Tämän kautta pystyin näkemään itsenikin eri valossa. Myönnän, että laihtuminen ja liikunnan lisääminen elämään oli myös oma buusterinsa, mutta ei todellakaan se tärkein.

Minulla on ystävä, joka on useaan otteeseen yrittänyt laihduttaa, mutta lopulta totesi että haluaa olla onnellinen juuri sellaisena kun on ja se mielestäni lisää ihmisen sisäistä kauneutta! En sano etteikö tämä ystäväni olisi kaunis muutenkin, mutta lasken hänet yhdeksi kauneimmista ihmisistä sisältä, koska hän kykenee arvostamaan itseään vain itsensä takia. Niinkuin sanoin, itsensä rakastaminen ei katso mitään ulkoisia tai maallisia asioita vaan se tulee sisältä itsestäsi!

Toinen ystäväni on taistelija. Uskon ja näen, että hän on onnellinen elämässään ja arvostaa elämän pieniä ihmeitä. Häntä on elämä kohdellut kaltoin, todella kaltoin, mutta hän on selvinnyt siitä kaikesta ja SILTI omaa terveen itsetunnon. Mielestäni suoriutuminen elämän paskasuosta ja isoista vastoinkäymisistä, suorastaan vaatii, että ihminen rakastaa itseään, koska on valmis tekemään kaikkensa itsensä ja rakkaidensa puolesta. Olen näistä ystävistäni kovin ylpeä ja kiitollinen, koska he ovat supernaisia!

Teet sen sitten millä tavalla tahansa, hae se buusterisi ja opettele arvostamaan ja rakastamaan itseäsi. Uskon että yksikään ihminen ei voi olla täysin onnellinen ilman tätä taitoa. Minä ainakin olen onnellinen ja se saattaa minusta näkyäkin ulospäin sekä tekstin kautta että todellisessa elämässä. Onnellisuus paistaa ihmisestä ja tarttuu, trust me! Kyllä minullakin on huonot hetkeni, mutta olen silti ONNELLINEN. Kaikki ansaitsevat onnellisuuden, myös sinä!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti