tiistai 31. maaliskuuta 2015

Ne tärkeimmät elämässäni

Perhe & Ystävät = Onni


Harvemmin jään miettimään mitään tällaista, mutta näin tärkeän päivän lähestyessä sitä välillä istahtaa miettimään. Mikä on minulle elämässä kaikkein tärkeintä? Sitä ei tarvitse kauaa miettiä kun voin kertoa että se on perhe ja ystävät. Monet ystävistäni varmaan olettavat, että tällä hetkellä se olisi liikunta ja terveellinen elämä, mutta he ovat väärässä. Tottakai ko. asiat ovat tärkeitä ja etenkin nyt, todella iso osa minun elämää, mutta tärkeintä kaikesta on rakkaat ja mikään ei mene sen edelle.

Perhe


En vuosia sitten osannut arvostaa tätä käsitettä/asiaa, mutta opin hyvinkin nuorella iällä kuinka tärkeä perhe on ja minulla niitä on neljä.

1. Vaihto-oppilasvuoden kautta tutuksi ja hyvin rakkaaksi tulleet ihmiset Ameriikan ihmemaassa. Ikävöin heitä päivittäin ja he ovat iso syy siihen mitä olen nyt ja miten arvostan perhettä nyt. Perhe on aina pahin, mutta perhettä ei jätetä - he opettivat sen minulle.

2. Oma perheeni missä olen kasvanut, johon tällä hetkellä kuuluu Äiti, Isäpuoli, Sisko ja Isoveljet (2). Kaikilla heillä, kuten minullakin, on jo oma perhe ja elämä, mutta olemme silti yksi iso perhe.

3. Avoliiton kautta tullut perhe eli T:n perhe, jossa hän on kasvanut. Koen, että he ovat myös yksi perheistäni. He ovat ottaneet minut "sukuun" kovin kauniisti ja myös he ovat minulle tärkeitä.

4. Me, eli meidän perhe, meidän poppoo - meitsit! Minä, T, V ja R. Minulle tärkein, läheisin ja rakkain perhe ikinä. Tottakai tähän kuuluu myös kohtien 2 ja 3 ihmiset, joiden kanssa olemme yhtä iiiiiisoa perhettä, mutta kuitenkin. Nuo kolme ukkelia ovat minulle kaikki kaikessa ja ovat viimeisimpänä opettaneet minut rakastamaan perhettä, perhe-elämää ja elämää yleensäkin!

Olen ikuisesti kiitollinen jokaiselle perheenjäsenelleni, jokaisessa perheessäni, koska minä en olisi minä ilman teitä. Jokainen on opettanut minulle elämän varrella jotain ja jokaisella on paikka sydämessäni - iso tai pieni!

Perhe on elämässäni asia numero YKSI (1) ! <3

Ystävät


Ystäviä on kasa ja monenlaisia, mutta niitä tärkeimpiä ja rakkaimpia minulla ei ole kuin aivan muutama. Jyvät on karsittu akanoista ja vain ne todelliset ovat jäljellä. Ystävät ovat myös todella tärkeitä ja ilman heitä ei pärjäisi. En ala erottelemaan, mutta he itse osaavat arvata kun heistä puhutaan. Olen hyvin kiitollinen ystävilleni kaikesta avusta ja tuesta hyvässä ja pahassa, enkä olisi minä myöskään ilman heitä! Tosi ystävyys kestää läpi kaikki taistelut ja kaiken paskan, pitkät erossaolot ja hiljaisuuden - kaiken mahdollisen mitä elämä tielle heittää. Vasta aikuisena sen on ymmärtänyt ettei ystävyyttä vain heitetä roskiin vaan sen eteen tehdään töitä, aivan kuin parisuhteenkin. Ystävyys kun on eräänlainen parisuhde ja parisuhde on myös ystävyyttä..

Kaikkien näiden rakkaiden ystävien keskellä on kuitenkin yksi ylitse muiden, rakas tuleva aviomieheni, joka on paras ystäväni <3

Terveys


Viimeisen vuoden aikana olen myös oppinut sen että terveys, kaikissa sen muodoissa, on minulle hyvin tärkeä asia. Pyrin jatkossa siis vaalimaan terveyttäni ja ylläpitämään sen mitä olen tässä saavuttanut. Jos ei olisi psyykkistä ja fyysistä terveyttä - ei olisi välttämättä mitään yllämainittuakaan.

Pitäkäähän itsestänne ja läheisistänne huolta!

Love,
Me

P.S. MUISTAKAA ARVONTA! Kohta päättyy.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti