sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Pääsiäisnoitia ja pääsiäismunia

Pikkunoidat
Aamulenkki

Virpomista ja suklaataAamulla herättiin taas ennen kahdeksaa ja kahdeksalta oltiinkin jo ystävän kanssa kiltisti lenkillä. Saldoksi tuli about 7km ja 1h 20min (Tosin lopussa seisoskeltiin juoruamassa hetki ennenkuin tajusin laittaa mondon pois päältä). Kiitos lenkkiseuralle <3


Saalis
Lenkin jälkeen kipitin kotiin ja tehtiin lasten kanssa pääsiäiskortit mummulle ja mammalle ja koristeltiin loput oksat virpomista varten. Vähän noitapisamia naamaan ja kledjut niskaan ja ulos virpomaan! Alku näytti epätoivoiselta, kun ensimmäisellä viidellä ovella ei avattu, mutta sitten kun ovet alkoivat avautua, voi sitä riemua.. Oikealla näet saaliin ja se oli SUURI. Niin suuri ettei lasten voinut antaa syödä puoliakaan niitä. Muistan kyllä omasta lapsuudesta että sain pitää koko saaliin, mutta taisin osata jo silloin edes vähän säädellä sitä syömistäni. Meillä ollaan julmempia! ;) Pojat jättivät niistäkin puolet syömättä mitä niille annettiin.. Oli kuulemma makeaa. Fiksu päätös!

Myönnettäköön että itse menin syömään yhden Da Capon ja ja pari minisuklaamunaa. No ehkä vielä yhden Virvon Varvon patukan.. Mmm.. On muuten aika pirun ällömakeaa, mutta niin hyvää!

Iltaisen pilateksen peruin nyt kuitenkin aikataulu syistä. Ensiviikolla otan kaiken irti, koska taas perjantaina lähdetään reissuun kohti Keski-Suomea. Sieltä käsin arvomme sitten lasten kanssa Selätin arvonnan voittajan. Vielä on aikaa osallistua!

Paino oli piruvie pudonnut melkein kilon sitten viimesimmästä! Painoindeksi 20.9, sais kyllä pikkuhiljaa loppuakin tuo painon putoaminen..

Viikon saldo


Ma: Aamusali + 5km lenkki
Ti: Crosstraining
Ke: Kipeä
To: Kipeä
Pe: 2km lenkki
La: 2km lenkki
Su: 7km lenkki

Viikko-ohjelma


Ma: Kuntosali + BodyRoll -rullahieronta
Ti: Crosstraining
Ke: Lenkki 5km
To: Kuntonyrkkeily
Pe: ? Reissussa
La: ? Reissussa
Su: ? Reissussa

Josko vklp sitten yrittäisi lenkkeillä Keski-Suomen maisemissa. Tietokoneen otan kyllä mukaan, että saan jatkaa postailujani ja hoitaa arvonnan hyvin. Josko myös kerrankin suunniteltu viikko-ohjelma pitäisi eikä tulisi vastoinkäymisiä perhana!

Mukavaa ja rentoa sunnuntaita kaikille!


Love,
Me

1 kommentti:

  1. Ompa suloisia virpojia! <3 Kiva pirteä postaus. :)
    Käythän kommentoimassa/katsomassa blogiani?
    http://mybeatywonderland.blogspot.com
    - Kommentti kommentista, lukija lukijasta (jos blogi kiinnostaa) -

    VastaaPoista