torstai 26. maaliskuuta 2015

Ryhmäliikuntaa ja sekalaista lätinää

Ryhmäliikuntaa pitkästä aikaa..


Olisikohan taas aika käydä pari ryhmäliikuntatuntia läpi niin saadaan ne joskus kaikki käytyä.. Kun ei tässä muutakaan kerrottavaa kipeänä ole, hehe. Nämä siis tunteja, jotka olen kokeillut jumppahaasteen innoittamana ja mielipiteeni muodostuu yhden käyntikerran perusteella!

Zumba


Lähdin zumbaamaan aikamoisella kauhulla vaikka olen tätä joskus kotona yrittänytkin harrastaa. Tai ehkä juuri siksi tunteet olivat kauhunomaisia. Minulla ei ole minkäänlaista koordinaatiokykyä tai kykyä pysyä mukana askelsarjoissa, mutta käytävähän tämä oli että haaste tulee käytyä. Yllätyksekseni tämähän oli erinomainen tunti! Vetäjänä toimi D ja hän oli aivan ihana, aidosti energinen ja iloinen persoona, jonka energia levisi koko huoneeseen ja tarttui herkästi. Askelsarjat olivat tottakai tällaiselle kömpelölle akalle vaikeita, mutta tein parhaani. Zumba on kohtuu nopeatempoinen tanssitunti, jossa on vivahteita kaikennäköisistä latinotansseista. Nautin tunnista ja aion mennä kyllä toistekin!

Fit Dance


Yllätyksekseni jälleen, vetäjä oli mies ja mukava oli tunti! Tämä oli myös kohtuu nopeatempoinen tanssillinen tunti, mutta niinkuin nimikin kertoo, enemmän semmoinen fitness tanssitunti. Liikkeet eivät olleet niin tanssillisia vaan ehkä enemmänkin pump tyylisiä tanssiin yhdistettynä ilman painoja. Hiki tuli pintaan ja näissä askelsarjoissa oli kohtuu helppo pysyä mukana! Menen toiste jos löydän sopivan ajankohdan!

Fit Energy


Ai että.. Naurattaa ajatuskin. Tunti, ainoa sellainen, jolta lähdin kesken kaiken pois. KESKEN KAIKEN POIS! Tunti oli hyvin nopeatempoinen ja aerobinen, tarkoituksena oli että syke pidetään korkeella kokoajan ja ei pysähdytä. Tästä tuli mieleen kasari/ysäriajan karaokevideot (Rafaelin enkeli esim).. Puolet tunnista yritin kaikkeni pysyä perässä ja tehdä liikkeitä, mutta puolessa välissä en voinut enää kuin tuijottaa haavi auki kun kroppa ei todellakaan pystynyt toteuttamaan niitä liikkeitä niin nopeasti eikä aivot osanneet edes kertoa kropalle miten ne tehdään! Onneksi olin takarivissä, joten liukenin kesken tunnin ovesta pihalle vähin äänin. Ehkä hieman tökeröä, mutten muutakaan enää keksinyt! Ei jatkoon.

Spinperus


Perus spinning tunti eli "sisällä pyöräilyä" ja ai että tämä aiheutti vihan tunteita. Perseeseen sattui enkä jostain syystä todellakaan pystynyt polkemaan sillä pyörällä pystyasennossa vaikka normaalilla polkupyörällä pyöräilen useinkin seisten etenkin ylämäissä. Poljin sisulla tunnin loppuun, mutta lähdin sellaisen kiukun kanssa että avot. Teki mieli paiskia tavaroita seinään ja huutaa - elämäni ensimmäinen "paska treeni". Kyllähän se jaloissa seuraavana päivänä tuntui, mutta ei - ei ole todellakaan minun tunti saati sitten jatkossa!

Spinbody


Mitä tästä voi olettaa edellisen tuntikuvauksen jälkeen? Eli puolet tunnista spinningiä ja puolet lihaskuntoa. Ensimmäinen puolikas oli jälleen helvettiä ja siihen voi lukea uudelleen tuon ylempänä olevan. Lihaskunto-osuus oli toki mukavaa ja poisti aavistuksen spinningistä aiheutunutta vi****sta. Ei jatkoon - ei ei ei ei!

Tähän väliin on hyvä laittaa pieni video:Vanha mutta niin hyvä! Nauran joka kerta kun tuon katson! Spikke!HoukutuksiaSiirrytäänpä makeampiin lätinöihin! Tällaisia houkutuksia tuli tänään kaupasta virpojille ja lapsille (vasemmalla). Olen järjetön Virvon Varvon -patukka fani ja "kuolen" tähän tuskaan mikä aiheutuu tiedosta että niitä on kaapissa. Olen silti aikuinen ja kestän tämän kaiken, for children's sake!

Tänään herkuttelin silti, koska olen heikko. Ingmanin Kinuski-suklaa jäätelöä, nam nam nam.. Ihan kuvauksellisista syistä piti vielä laittaa suklaaströsseliä annokseen.

Olen lipsunut aika pahasti tuon makean suuntaan joka on aiheuttanut sen että kokoajan tekee jotain makiaa mieli. Pääsiäisen jälkeen sille tulee taas totaalinen stoppi, sen vannon. En kuitenkaan ole niin ilkeä itselleni että juuri ennen pääsiäistä alkaisin lakkoilemaan, koska varma epäonnistuminen olisi tiedossa. Sokeri on paha huume ja olen herkkä sen koukulle..

Mittoja


Päätinpä pitkästä aikaa ottaa mitat tänään ja tältä näyttää tilanne ekat mitat vs. tänään. Painoa alusta pudonnut 31,5kg. Eroa mittojen välillä varmaankin se 25kg.

16.3.2014

Rinnanympärys: 108
Vyötärö: 88
Lantio 113
Reisi: 68

26.3.2015

Rinnanympärys: 95
Vyötärö: 70
Lantio: 94
Reisi:  58

Tästä eteenpäin toivoisi tiettyjen mittojen kasvavan ja osan vielä pienentyvän, mutta se vaatisi sen että en olisi kipeä ja pääsisin treenaamaan. Voi pienen ihmisen turhat ongelmat.. Ei mulla muuta!


Love,
Me


P.S. Muistattehan arvonnan postauksessa Keväisen arvonnan aika! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti