lauantai 28. maaliskuuta 2015

Vaahteramäen MunaEggsPress JA kiitos lukijat!


Kiitos ihanat <3


Hieno luku tuli täyteen, 1500 katselukertaa blogillani viimeisen kuukauden aikana eli sen kahden viikon aikana kun olen tätä kirjoittanut (tällä kerralla). Harmi etten tiedä mistä saisin yksittäisten käyttäjien määrän, koska tuo tietääkseni laskee kaikki sivuilla käynnit, oli kävijä sitten vaikka sadannen kerran sama. Kiitos teille, vielä kun klikkailisitte itsenne noiden lukijoiden sekaan niin olisin vielä kiitollisempi, hehe!

Muistattehan arvonnan Keväisen arvonnan aika! -postauksessa! Vielä on viikko aikaa osallistua!

Lauantai-aamu


Tämä aamu alkoi mukavasti, ei paljon merkkejä enää räkätaudista - se oli siis nopea visiitti! Suoraan sängystä taas koirien kanssa lenkille ja aamupuuron jälkeen pieni Selätin treeni itse Selättimellä ja treenikepillä. Tänään voisi vielä keskittyä kotitreeniin ja lenkkeilyyn ja huomenna ehkä uskaltautua taas ryhmäliikunta tunnille, vuorossa olisi pilates.

Iltapäivällä tuleekin rakkaat hattivatit taas hetkeksi meille ja tiedossa on laatuaikaa mm. huomisen virpomisen merkeissä! Eiköhän taas ensimmäisenä tarkisteta rairuohon tilanne ja muistutella lorua mieleen. Kai se on myös kaivettava jotain kajalia ja huivia esiin. Oi että siiton aikaa kun olen saanut olla osallisena virpomisessa.. Nyt teen sen vain "vanhemman" asemassa, kääks! En voisi olla enempää innoissani!

Vaahteramäen MunaEggsPress


Halusin kertoa tästä upeasta konseptista, koska tämä koskee myös hyvin paljon liikkuvia ihmisiä proteiinin ja hyvien rasvojen saannin merkeissä.  Kananmunissahan on paljon sitä ROTEIINIA ! Ns. munajuna (Näin me sitä kutsumme) on pitkin Suomea kiertävä Free Range kanatilallinen, joka myy kananmunia ennakkoon tilanneille ihmisille. Munat ovat tosiaan ulkokananmunia ja ai perhana kun ovatkin hyviä! Kaupan munia tässä taloudessa ei enää käytetäkään vaan munajunaa odotetaan joka kerta innolla.

Tällä hetkellä munajuna kärsii munapulasta, mutta siihen kannattaa silti oikeasti tutustua jos lähiruoka yhtään kiinnostaa. Rahat menevät suoraan tuottajalle, mikään kauppa ei vie roposia välistä ja samalla tuet kotimaista tilallista! Munajunasta saa myös toisen kotimaisen tilan luomumunia ja Penttilän tilan tuotteita! MunaEggsPressistä löydät lisätietoja Facebook-ryhmästä ja heidän kotisivuiltaan. Kotisivuilla on myös infoa oman possun hankinnasta, suosittelen tutustumaan myös siihen vaikka itse en henk.koht. pystyisi valitsemaan omaa pikku possua joka olisikin jouluna ruokapöydässä, heh.

Tukekaa hyvät ihmiset lähiruokaa ja kotimaisia tuottajia, ettei kohta käy niin ettei niitä enää ole! Tutustukaa esim paikallisiin lähiruokapiireihin, jonka kautta voi löytyä vaikka mitä ruokaa suoraan tilallisilta!

Peace and love - I'm out!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti