torstai 30. huhtikuuta 2015

Arvonta: Hyvinkääläiset hoi!

"Hanskat ei tipahda, periks ei anneta. Ne sanoo "Et pysty, et voi, ei kannata".. Mun korvissa se kaikki kuulostaa hasteelt! Ne saa luun kurkkuunsa, kun tulosta taas teen. Jatkan, jaksan - VAIKKA VÄKISIN! Jos ois helppoo, kaikki tekis niin. Musson voimaa, jota en voi vaimentaa. Pusken täysii aina vaan, mun ei täydy vaan mä saan!"

Tällä mennään tänään ja yritetään mennä jatkossakin!

Arvonta!


Vapun kunniaksi pistän arvonnan jälleen pystyyn! Facebook -sivujeni 100 tykkääjää täyteen haaste on edelleen käynnissä, muistakaa myös se: 40 tykkääjää puuttuu!

Käyttämäni Torikadun liikuntakeskus halusi osallistua blogiini antamalla jollekin onnekkaalle viikon kokeilujakson ryhmäliikuntaan/kuntosalille. Liikuntakeskus sijaitsee Hyvinkäällä, joten erityisesti lähialueen lukijat nyt kuulolle!

Saat arvontaan 1-3 arpaa näin:
1 arpa: Kommentoi alle.
2 arpaa: Liity blogin lukijaksi (jos et jo ole) ja kommentoi alle mainitsemalla asiasta.
3 arpaa: Jaa tämä postaus, liity lukijaksi ja kommentoi alle mainitsemalla asiasta.

Eli kommentilla 1, lukijan kommentilla 2 ja lukijan jaolla ja kommentilla 3. Aikaa osallistua on melkein koko vappuviikonlopun yli eli arvonta suoritetaan 3. toukokuuta klo 12.

Torikadun ryhmäliikuntatarjonta on monipuolista ja vetäjät mahtavia ja kuntosali on erinomaisesti varusteltu ja suosittu paikka! Kannattaa siis ehdottomasti osallistua ja käydä tutustumassa paikkaan!

Hyvää Vappua kaikille! Juokaa simaa ja syökää munkkeja minunkin puolesta, mutta ennen kaikkea: OLKAA KILTISTI!

Love,
Me

3 kommenttia:

 1. Kyllä näin se menee eli tuo Eteen ja ylös on oma tsemppi biisini omassa haasteessani. Kyllä myö muut saavat syödä munkkeja myös minun puolesta. Nyt olen siirtynyt virallisesti lukioiden joukkoon, sekä olen jakanut tämän postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olet voittanut arvonnassa viikon kokeilujakson Torikadun liikuntakeskukseen. Laitatko minulle viestillä yhteystietosi niin välitän ne eteenpäin! Onnea voitosta!

   Poista
 2. Yhdellä arvalla mukana!

  -Nuudeli-

  VastaaPoista