keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Arvontaa pukkaa Facebook sivuillani!

Väriestejuoksu 


Jos ette jo huomanneet alennuskoodia Väriestejuoksu Helsinkiin 25.4. niin tässä vielä uudelleen. Muistakaahan osallistua, huomenna nousee osallistumismaksu!Skaba!


Uskaltanen myös nyt julkaista boostauspostaukseni Facebookissa:

"Aavistuksen yli kuukausi aktiivista kirjoittelua on nyt takana pitkästä aikaa. Aivan ei saatu toivomaani 3000 käyntikertaa täyteen ensimmäisen kuukauden aikana, mutta hieno alku se on tämäkin (2700 katselukertaa)! Vaikka pääasiallisesti kirjoittelen omaksi ilokseni, on kiva huomata että juttuni kiinnostaa muitakin! Käynnistetään tämän kunniaksi tavoite: 100 tykkääjää tälle blogini FB sivulle ja arvotaan muutama palkinto erinäisiltä yhteistyökumppaneilta! Mukana on mm. Kalorilaskuri​ (Nykyinen Sulamo.fi)​, His Masters Tattoo, Kotka​ ja Valokuvaaja Turkka Nikula, käy tutustumassa ja tykkäämässä! Osallistut arvontoihin kommentoimalla alle, lähempänä tavoitetta paljastetaan palkinnot ja arvonta suoritetaan, kun tavoite on täynnä! Voittajat saavat valita mieleisensä palkinnon arvontajärjestyksessä. Saa pistää jakoon ja pyytää ystäviä tutustumaan blogiin, mutta se ei ole pakollista! Facebook ei ole millään tavoin osallinen tähän arvontaan!"

Käyhän siis Facebookissa tykkäämässä sivustani ja osallistumassa arvontaan, aika kivat palkinnot!

Kuulumisia 

Eilinen crosstraining peruuntui taas extempore reissun tieltä. Tänään menen aivan varmasti totalcrossiin ettei mene ihan lusmuiluksi. En sinänsä kyllä kadu, koska pääsin ikuistamaan itselleni tärkeän asian. Tässä tulos:

2015.
Halusin ikuistaa tämän ikuisuusprojektini iholleni, osittain myös muistuttamaan minua siitä ettei takaisin ole paluuta. Tällainen "huumoripläjäys" saatiin aikaan. Kiitän rakasta tatuoijaani His Master'ssillä, kiitos Amon kuvista ja mukavista keskusteluista!

Love, 
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti