perjantai 3. huhtikuuta 2015

Flunssaa uhmaten ja Väriestejuoksuunkin!

F*ck the flu!


Tänään hermostuin tähän flunssaan, laitoin lenkkikengät jalkaan ja painuin pihalle. Ainahan tämä voinee kostautua, mutta ei vain enää pystynyt istumaan paikallaan! Tiedän tiedän, ei sais, mutta menin silti. 5km tassuttelin ja yritin vähän juostakin, mutta kunto oli kyllä kipeilyn takia ihan kateissa. Iisisti otin kuitenkin varmuuden vuoksi ja kyllähän se lenkki hyvältä tuntui pitkästä aikaa.

Loppupäivän olikin sitten mukavasti energiaa. Paisteltiin makkaraa "nuotiolla" ja katsottiin leffaakin (Monsterit Yliopisto!) ja mikä parasta..
Ryhmä rämä <3
Can't waaaait!


Taisin ilmottautua Väriestejuoksu 2015 -tapahtumaan! Jepaaaa.. olen niiiiiiin innoissani! Ystäväpariskunnan porukasta yksi estyi tulemaan tapahtumaan, joten lunastan hänen paikkansa ja pääsen mukaan tapahtumaan jota olen aina halunnut kokeilla! Tällaisiin ei koskaan tule lähdettyä yksin ja harvemmin saa seuraakaan, joten nyt voisin pomppia ilosta. Sen verran on itsessä "lapsen vikaa" että juuri tollainen temuaminen värien ja esteiden seassa kuulostaa aivan älyttömän hauskalta, aivan selvinpäin! Toivottavasti saan jotenkin kuvamateriaalia tapahtumasta että voin jakaa sen kanssanne.. <3

Juoksutapahtumia <3


Tämä onkin sitten kolmas tapahtuma tänä vuonna johon olen ilmottautunut mukaan ja tarkoitus olisi vielä lähteä mahdollisesti Midnight Runiin mukaan elokuussa. Näistä saa niin paljon energiaa ja intoa jatkaa eteenpäin sekä näissä voi käydä ylittämässä itsensä! Loving it!

25.4.2015 Väriestejuoksu
16.5.2015 Kympin Nainen
24.5.2015 Naisten Kymppi

Tänään jaan nähtävästi paljon <3:ä ja ! -merkkejä, joten lopetan lyhyeen..

Hyvää yötä blogikansa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti