maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hyvin mä vedän!

Olipa ladythait.. Se ois tassu aika kipiä, vaikka onneksi lekurissa tänään todettiin että mikään ei ole murtunut. En ilmeisesti keskittynyt tarpeeksi ja "potkun alastulossa astuin yli" - Tämän hienon ilmauksen teille tarjosi T, itse en olisi noin hienosti asiaa osannut esittää. "Nyt et sitten _ainakaan_ kolmeen päivään lähde lenkille tai tee muutakaan jalkaa rasittavaa.." Aha.. Kiitooooos. MIKSI TAAS?!

Nyt tulee kyllä universumilta semmosia kapuloita rattaisiin että hermot menee.. Löysin lajin, josta ainakin ensivaikutelman perusteella tykkäsin kovasti, mutta oli sitten pakko särkeä tassu. Jotenkin niin tyypillistä tällaiselle sählälle ja olenkin jo jonkun aikaa ihmetellyt että miten nyt ei oo sattunut oikeen mitään vielä salilla tai muualla.. No onneksi se on vain "ainakin kolme päivää" ja MENEN torstaina seuraaviin reeneihin. Se ei ole kuin revähtänyt joten eiköhän se ole parissa päivässä taas pelikunnossa, eiks vaan?

Treenitrikoo "helvetistä" selvitty!


Nyt löytyy kaikki pinkkinä!
Vihdoin, oi vihdoin, löysin ne täydelliset trikoot *naur* Tulivat siis tänään postipaten mukana: Better Bodiessit 3/4 mittaisina ja oikean kokoisina. Tähän asti olen räpiköinyt ja kokeillut M ja L kokoisia ja kaikki ovat olleet isoja, mutta nyt natsas kun rohkenen kokeilla S-kokoa. Ei jumankauta - minä mahdun S-kokoon! *voitontanssi* Nyt on sitten täydelliset eikä tarvitse olla kokoajan nostelemassa tai pelätä että valuu.. Ja PINKIT totta kai! Vielä kun sais yhtä hyvän peban kun tuolla mallilla on, hahahahaha. Reeniä se taitaa ottaa vielä pienen tovin.. Some day!

Huomenna jos tulisi vielä toinen mieleinen paketti paten mukana, niin pääsisin vähän lueskelemaan ja kirjoittelemaan teille lukemastani. Tähän liittyen: Olettehan huomanneet bannerin tuossa oikealla <- , siellä onpi teille alennuskoodi Docendon verkkokauppaan. Docendolta saa kirjoja moneen lähtöön, kannattaa tsekata etenkin se treeniopus osasto!

Loppukiri


Hitaasti on onnistuneet nuo vikat tunnit, mutta kohta on jumppahaasti pulkassa. Enää puuttuisi totalcross ja pilates ja TOIVOTTAVASTI pääsen totalcrossiin jo keskiviikkona. Kuvassa tosiaan complimentary juomapullo jonka sain liikuntakeskukselta - aika hauska muisto etten sanoisi! Kun lähdin tähän haasteeseen helmikuussa, uhosin että kuukaudessa kaikki kasaan, mutta tässä sitä ollaan 2,5kk päästä ja tuskaillaan että saako tunnit kasaan ennen määräaikaa. Mitä tästä opimme? Älä uhoa mitään!

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä


Nyt sitten toivotaan, että tassu otti vaan hetkellisesti nokkiinsa ja tämä taas alkanut tukkoisuus ei johtaisi kipuiluun. Pessimisti ei pety, mutta olen kyllästynyt tähän negatiivisuuteen ja aion kääntää sen piakkoin päälaelleen! Montako kertaa olen nyt väittänyt samaa?

Mikä siinä muuten on, että juuri silloin olisi kova halu liikkua/lenkkeillä, kun ei saa/voi/pysty? Nytkin tekis niin helvetisti mieli lähteä juoksemaan (Lue: Kävelemään) mutta ei, ei väkisin. Loppuviikosta sitten - nimittäin VÄRIESTEJUOKSUUN! Mistä tulikin mieleeni, että vielä kerkee mukaan: Nappaa blogin ylälaidasta alennuskoodi ja ilmottaudu messiin! Se ei voi olla kuin kivaa.. mutta kerron toki sitten niille, jotka eivät paikalle uskaltaneet, että millaista oli!

... Nää on taas näitä päiviä, kun pitäisi ehkä olla kirjoittamatta, mutta kirjoitan kuitennii! Toivottavasti teillä on ollut parempi maanantai!

Love,
Me

P.S.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti