tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kesä sais tulla jo!

Tänään teki mieli itkeä työmatkalla, kun liikuin junalla ja kävellen auton sijasta. Ei siksi, että en voinut tulla autolla vaan siksi, että jalka huutaa hoosiannaa kävellessä ja juna-asemalta on kilometri konttorille. Purin hammasta ja tallustin perille. On se kumma kun eilen jalka ei ollut yhtään näin kipeä ja oli jo toivoa paremmasta. Mutta viis siitä.. Aurinko paistoi ihanasti silti!

Rakas kesä, tule jo!


Auringon paiste pistää haikailemaan kesän perään. Rakastan lämpöä ja valoa - vaikkei sitä suomessa kauaa kestäkään. Kesälle on kovasti suunnitelmia ja etenkin elokuun juhlat saisivat tulla jo. Tarkoituksena olisi varmaan käydä pariinkin otteeseen Särkänniemessä, viettää ihanat polttarit, lähteä Pärnuseen lasten kanssa rannalle, mennä naimisiin, ottaa iisisti ainakin loman ajan ja ennen kaikkea nauttia säästä (Prkl jos sataa koko kesän!). Lomaa vietän aika myöhäisessä vaiheessa, joten puolet siitä vietän päivät yksin, kun muu perhe on koulussa. Kesällä saa syödä hyvillä mielin jäätelöä, kesällä on huomattavasti mukavampi liikkua ulkoilmassa ja kesällä saa kulkea vähemmissä vaatteissa! Oi rakas kesä, odotan sinua kuin kuuta nousevaa ;)

Haikeana katselen viime kesän tunnelmia:

Keikat.

Vihreä ruoho ja kukat.

Leikit lasten kanssa auringossa.

Päät pyörälle.

Torvelokin nauttii.

Ja tohelo myös.

Juoksuprojektia


Heti kun tassu kestää, lähden tosissani treenaamaan juoksua. Docendolta on tulossa minulle kirjallisuutta arvosteltavaksi ja yksi näistä on juoksutreeni -aiheinen. Rakennan itselleni oikean treeniohjelman erikseen tälle ja tavoittelen parempaa kuntoa. Alkaa tulla jo kiire ennen kesän tapahtumia, mutta ehkä olen kunnossa jo loppukesästä. Kovasti alkoi houkuttaa myös Tough Viking -tapahtuma, mutta sitä varten tarttis varmaan treenata vähän kovemmin, ettei lopu kunto kesken vaikkei se varsinaisesti juoksua olekaan. Lauantain Väriestejuoksussa teen nyt vain parhaani ja nautin hauskasta tapahtumasta, en ota siitä sen kummempaa ressiä.

Tyytyväisyys tappaa kehityksen


Eilen olin ostoksilla ja sovituskopissa katselin itseäni pariin otteeseen peilistä. Totesin, että alan olla aika tyytyväinen itseeni/ulkonäkööni ja voin jopa katsoa itseäni sieltä peilistä tuntematta inhoa. Hyvä asiahan tämä on, kunhan ei nouse päähän, koska sitten ongelmaksi muodostuu se, että jos tulen liian tyytyväiseksi, en enää panosta treeniin. Tiedän, että vielä on paljon läskiä poistettavana ja kiinteytettävänä, joten ehkä se kehitys ei vielä kuole. Haluaisin kuitenkin itselleni jonkinlaisen tavoitteen tavoiteltavaksi, mutta en ole vielä keksinyt mitä se voisi olla. Vitsillä ajattelin jotain fitness skabaa, mutta näillä tatuoinneilla sellaisesta ei voi kuin haaveilla. Olisikohan se tuo Tampere Maratonin puolimaraton sitten. Elokuun loppuun asti aikaa treenata ja ainakin voisin tehdä parhaani vaikkei se onnistuisikaan. En tiedä onko se yhtään realistinen, mutta yrittää aion!

Facebook arvonnan palkinnot


Viimeiseksi, muttei toki vähäisimmäksi, paljastan teille mitä Facebook arvonnassani on palkintoina! Arvontapostaus on pinnattuna sivuillani ylimmäksi, joten sinne vain kommentoimaan ja toivomaan, että 100 tykkääjää tulee pian täyteen. Palkintoina on siis mm:

Docendo - liikunta-aiheisia kirjoja!
Sulamo.fi - aikaa palveluun, että pääset alkuun kalorien laskennassa!
His Master's Tattoo Kotka - tatuointilahjakortti Amonille!
Valokuvaaja Turkka Nikula - henkilökuvaukset Tampereella!

Suosittelen siis lämpimästi osallistumaan. Palkinnot arvotaan kun 100 tykkääjää FB-sivuillani on täynnä eli ajankohta on aivan teistä kiinni!

Muistakaahan alennuskoodit Docendon verkkokauppaan ja Väriestejuoksu Helsinkiin! Älkääkä unohtako tilata Selätintä ja tai lisäravinteita Fitnesstukusta - tsekakkaa bannerit! ;)

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti