sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kiusauksia ja kiukkua

Huomaa kyllä että olen lusmuillut liikaa - pinnaa kiristää. Kunnon ärripurrimurri-kiukku-meininkiä taas että oksat pois.. Perjantaina onneksi pakotin itseni sinne HIIT:tiin niin vähän pääsin eroon pahimmista höyryistä ja tänään ekaa kertaa ladythai reeneihin! Josko tämä kaikesta kimpaantuminen ja ärtyminen vähän laantuisi..

Kiusauksia joka puolella..


Eilen käytiin myös syntymäpäiväjuhlilla, jossa meinasi kasvaa järkyttävä kikkeli ottaan omien valintojen takia. Jostain kumman syystä kiukutti aivan hillittömästi tämä herkkulakko ja muiden herkuttelemisen vierestä seuraaminen, mutta selvisin sortumatta ja pahoittamatta kenenkään mieltä! Tarjolla oli vaan kerrassaan kaikkea hyvää muffinsseista kakkuun niin ei ihme että oli hankalaa.. Olikin yllättävän helppoa tähän asti!

Lakkoilun aikanahan töissä on ollut kahdesti kakkua ja kotona keittiön kaappi on täynnä pääsiäiseltä jääneitä karkkeja, mutta näissä on auttanut kovasti se ulkopuolinen paine ja se että nuo pääsiäiskarkit on lasten. Lasten karkkeihin en kajoa vaikka kuinka tulee sokerihimot..

Kiukuttaa se kuinka hankalaa se loppujen lopuksi on olla ilman sokeria mutta kiukuttaa myös se että ei saa ottaa sillon kun haluaa.. Kokoajan kiukuttaa. ÄRRärärärärärrrrr! Mikään ei kelpaa.. Koskaan ei ole hyvin! Olen kuin pahainen pikkulapsi.. Eli ehkä tämä lakko on vain ihan hyvä juttu?

Mustetta, Hedbergiä, lusmuilua ja suunnitelmia


Tämä viikko oli, kaikesta lusmuilusta huolimatta, hyvä viikko. Maanantaina minulla oli maailman paras "deitti" 6kk ikäisestä pikkupojasta ja sain myös vahvistusta tekemiini päätöksiin. Tiistaina kävin extempore Kotkassa hakemassa lisää mustetta ihoon ja taas yhden "keskeneräisen projektin" päätökseen. Keskiviikkona tuli käytyä katsomassa Sami Hedbergiä (Ihan paras!) myöskin aika extempore ja käynnistettyä mukava skaba FB-sivuillani. Torstaina täyskäännös aamusta ja kipeän pojan kanssa kotiin etätöihin - tämäkin aika "extempore". Perjantaina HIIT tunti juuri syömisen jälkeen (Joka ei ole hyvä idea) ja vakuutusyhtiön varmistuksen ansiosta päätös aloittaa ladythai treeneissä! Perjantaina tuli myös tieto etten joudu maksamaan mätkyjä vaan saan soman joululahjarahan ja postissa tuli myös PINKIT Better Bodiessin remmit. Kaiken pitää nykyään olla pinkkiä - mutta miksi? Joku kahdenviiden kriisi, kun ei kolmenkympin kriisiin jaksanut odottaa?

Eilen mietittiin sitten yleisesti mun viikko-ohjelmaa jatkossa jos innostun tuosta ladythaista. Treenit ois to ja su ja siihen ympärille olikin kiva rakentaa salipäivät. Tässä oli nyt sitten tulos:

Ma: Kuntosali (Rinta-ojentajat-olkapäät)
Ti: Kuntosali (Jalat-vatsat)
Ke: -
To: Ladythai
Pe: Kuntosali (Selkä-hauis)
La: -
Su: Ladythai

Näin ollen myös saliohjelman rakenne menee uusiksi että töttöröö. Saiskohan siihen jonkun pohjan että pääsee käymään siellä salilla jo huomenna. Se jää nähtäväksi mitä tästä tulee ja mihin päädytään.. Ens viikolla mennään kuitenkin salilla, crosstrainingillä, totalcrossilla ja mahdollisesti sitten ladythailla. Harmittaa kyllä jättää kuntonyrkkeily kun vetäjä on mitä mainioin, mutta kahtotaa, kahtotaa.. Josko ne sais jotenkin kikkailtua molemmat ohjelmaa - muahahahaa ahne puhuu taas!Love,
Me

P.S. Isompi jätkä just ilmoitti että "Sä oot sellanen "Ei pysty" -tyyppi".. Tuleeks se totuus tosiaa lasten suusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti