perjantai 17. huhtikuuta 2015

Missin mitoissa treenitrikoo "helvetissä"

Tänään taas avaudutaan! Miksi treenivaatevalmistajat eivät ole ottaneet huomioon "kaikenkokoisia urheilijoita"? Vieläkään ei ole tullut vastaan täyspitkiä trikoita, jotka olisivat 180cm ihmiselle tarpeeksi pitkät, joten joudun kaiketi luovuttamaan ja siirtymään kokonaan 3/4 pituuden trikoisiin. Ei vain ole kiva, kun täyspitkiksi tarkoitetut housut jättävät nilkan, ja ylikin, näkyviin. Tämä aiheuttaa aavistuksen harmitusta, koska 3/4 pituutta ei hirveesti löydy eivätkä kuosit ole yhtä hienoja. Olisihan se myös kiva, että löytyisi tarpeeksi pitkät "Jazz" -malliset pökät, mutta ei väkisin. Taas mennään näissä länsimaalaisen ihmisen ahdinko asioissa, on kyllä niin isot ongelmat! ;)

Missin mitoissa?


Eilen naureskelin Iltalehden uutiselle, jossa uutta Miss Suomea dissataan hänen painonsa takia, on niin lihava Universum skabaan - voi luoja! Neito taisi olla 178 pitkä ja 63kg, hänen pitäisi joidenkin asiantuntijoiden mukaan laihduttaa 5 kiloa. Ajankulukseni googlettelin ja 178cm pitkän ihmisen normaalipainon alaraja menee 58,6:n paikkeilla. Tästä päätellen Missien pitäisi olla normaalipainon alarajoissa pärjätäkseen, parempi jos ovat alipainoisia. Onhan tämä ollut tiedossa jo pidempään että mallien toivotaan olevan alipainoisia, mutta missit ovat aina saaneet painaa hieman enemmän. Tähänkö on nyt menty että missienkin pitää olla alipainoisia ja kylkiluiden paistaa?Tästä aiheesta päästiin kuitenkin siihen että hei, itsehän olen melkein "missin mitoissa", en ainakaan kaukana. 180cm löytyy pituutta ja painoa 67kg tässä vaiheessa. Muutama kilo pois ja missikisoihin! Jos ei kuitenkaan, tatuoitu akka pääsisikin pitkälle niissä kisoissa. On se kyllä sellaista potaskaa koko touhu muutenkin että oksat pois. Onneksi en ole osallisena tyttölapsien kasvatukseen tässä yhteiskunnassa vaan meillä on kaksi poikaa. Ei käy kateeksi niitä äitejä, jotka joutuvat kasvattamaan tyttöjä ja pyrkivät saamaan heistä terveitä. Aivan hirveitä ihanteita annetaan nykynaisille ja lapset ja nuorethan imevät kaikki vaikutteet kuin sienet. Hatunnostot teille, tyttölasten äidit, jotka saatte heistä tervejärkisiä ja terveellä itsetunnolla varustettuja!

"Ladythai"


Siinä on lajille keksitty mielenkiintoinen nimi, hah hah. Eilen kävin vähän niinkuin vahingossa Hyvinkään Crossfit salilla, jossa toimii samassa myös RNC Sport Club. RNC järjestää thainyrkkeilyä ja tätä mainittua ladythaita. Satuin paikalle juuri ennen ladythai peruskurssin alkua ja jututinkin sitten paikalla ollutta henkilökuntaa - voi elämä kun taas innostuin! Nyt odotellaan vakuutusyhtiön vastausta siitä, että onko tämä laji kuntoilua vai kamppailua. Thaiboxing itsessään lasketaan "vaarallisimman luokan" kamppailulajiksi, joten paljoa ei ole toivoa, mutta pidetään peukut pystyssä. Jos vakuutusyhtiö antaa vihreää valoa (että ladythaihin riittää perus tapaturmavakuutus), minä lisään ohjelmaani tämän lajin ja painun sinne toivottavasti jo sunnuntaina. Urheiluvakuutukset itsessään ovat niin hirvittävän hintaisia, että laji jää kokeilematta jos se sellaista vaatii. Kuntonyrkkeily sentään lasketaan kuuluvan tapaturmavakuutuksen piiriin. Odotellaan ja toivotaan !

Lusmuilua lusmuilun perään


Nyt on lyöty monta viikkoa läskiksi, koska enhän minä ole tälläkään viikolla saanut liikunnallista rytmiä korjattua. Paskan salitreenin takia olen kai vähän karttanut liikkumista ja sitten onkin tullut näitä extempore tekosyitä olla menemättä. Tämä harmittaa ja kiukuttaa ja olen jopa vähän vihainen itselleni, koska ennen kipeeksi tuloa draivi oli niin hyvä. Tänään en anna itselleni oikeutta keksiä tekosyytä ja painun kevyesti HIIT tunnille. Se tuskin lisää intoa ottaa itseäni niskasta kiinni, mutta harjoitellaan sitten vaikka itsekuria! Nyt jostain se motivaatio kehiin ja äkkiä..

Paras työskentelytapa ikinä!


Pakko jakaa tämä teidän kanssanne: Törmäsin työpaikallani mielestäni todella hienoon työskentelytapaan ja selättimen käyttötapaan. Hänellä on siis sähköpöytä yläasennossa ja hän seisoo selättimen päällä tehdessään töitä. Mitä olette mieltä? Eikö ole tehokas! Hatunnosto myös hänelle ja kumpa itsekin saisi sähköpöydän, että voisi toteuttaa saman. Varmasti on selkä ja ryhti kunnossa!

Työpaikkaliikkuminen on mielestäni hyvin tärkeä asia ja meillä firmassa kannustetaan siihen monella tapaa, onneksi. Vielä kun saisi itsekin tehtyä työpäivän aikana muutakin kuin käveltyä vessaan, koska muutoin istun sen 8h tietokoneen ääressä ja kroppa kiittää! Otankin nyt tavoitteekseni tutustua erilaisiin taukojumppaohjeisiin ja ehkä jopa toteuttaa niitä tulevaisuudessa..Tällaista sekalaista tällä kertaa..

Love,
Me

P.S. Muistathan osallistua arvontaan FB-sivuillani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti