perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mitä kuuluu? Perjantai fiilis!

HEY YALL, IT'S FRIDAY!


Keräilin pieniä motivaatio "juttusia" tämän päivän postaukseen ihan vaikka vain siksi että tänään on PERJANTAI <3 Jokainen niistä pitää mielestäni täysin kutinsa! Nauttikaa elämästä, mutta pitäkää tavoitteita - Make things happen! Vain sinä teet päätöksiä omassa elämässäsi, päätä se tänään!Sneakpeak tulevaan..


Minulla on työnalla monta aihetta ja kaikkea pientä kivaa. Ensinnäkin tarkoitus olisi saada 100 tykkääjää täyteen Facebook -sivuilleni, jonka tuloksena on pieni mukava arvonta. Minkälainen palkinto motivoisi teitä osallistumaan? Paljon kaikkea kivaa tiedossa!

Tulen myös lähiaikoina bloggaamaan kaloreista, Fitnesstukun kivijalkamyymälöistä, tatuoinneista (Kyllä, vaikkei aiheeseen liitykään, mutta ne ovat iso osa elämääni!) ja olen haastatellut erinäisiä ihmisiä erinäisiin postauksiin. Yritän kovasti pohtia itselleni tärkeitä aiheita, jotka mahdollisesti kiinnostaisi myös muita. Katsotaan mitä tuleman pitää, joten pysy kuulolla!

Juoksutreenien eteneminen


Minun on pitänyt kovasti harjoitella juoksemista ja parantaa kuntoani tuleviin juoksutapahtumiin (Väriestejuoksu, Kympin Nainen, Naisten Kymppi ja Midnight Run), mutta eihän siitä ole juuri mitään tullut tämän flunssan/keuhkoputkentulehduksen takia. Onneksi antibiootti alkaa purra ja tänään lähden juoksemaan taas pitkästä aikaa. Eihän tän akan kunto kestä jolkotella kun hädin tuskin 500m, mutta tarkoitus olisi nopealla tahdilla parantaa "tulosta". Jos jollain on hienoja vinkkejä tähän, otan niitä mielelläni vastaan vaikka kommenttikentässä tai miksei vaikka oikealla olevan yhteydenottolomakkeen kautta! Olen aina ollut kovin huono juoksemaan eikä tekniikkakaan ole ihan kai kunnossa, mutta motivaatio ja yritys on kova! Jos tänä vuonna ei onnistu niin ensi vuonna onnistuu!

Nyt on tiedossa ihana tekemisentäyteinen viikonloppu, mutta yritän mahduttaa sinne ainakin kolme lenkkiä joilla vähän juoksisin, kunnon mukaan. Josko sitä sen lisäksi messuilisi, treffaisi sukulaisia ja ystäviä ja vain nauttisi ihanasta säästä (Ainakin tällä hetkellä se on ihana!) ja viikonlopusta!

Muistakaa myös rakastaa toisianne jokaaa päivä!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti