keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pudotus takaisin maanpinnalle x2

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä


Maanantaina sitten vihdoin pääsin ottamaan askeleen kohti parempaa kuntoa. Tarkoituksena oli juosta se 60min minuutin sykleissä kävelyä ja hölkkää, mutta eihän tuo tosiaan onnistunut. Olen kuvitellut sen olevan helppo nakki, joten pettymys oli aika suuri. 25min jaksoin kunnes sykkeet nousivat yli 160, mutta sekin oli työn ja tuskan alla. Pohkeet olivat hapoilla jo 10minuutin jälkeen eikä se henkikään oikein tuntunut kulkevan. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni että ylipäätänsä lähdin sinne sateeseen yrittämään ja tein kaikkeni onnistuakseni - enkä aio luovuttaa. Teen niin kauan töitä että tuo onnistuu ja voin jatkaa suunniteltua ohjelmaa. Tänään on vuorossa uusi yritys: 45min samaa mutta taidan vetää 1min hölkkää - 2min kävelyä niin siitä ehkä selviää.

Kestävyyttä pintakaasulla 24/7


Sain upeaa tukea FB-ryhmästä, joka on täynnä erilaisia juoksijoita. Tämä on ainoa ryhmä tähän asti, jossa ihmiset eivät vittuile toisilleen millään tasolla. Yhteisössä on tuhansia jäseniä ja silti ilmapiiri on positiivinen ja iloinen - tämä on ennen näkemätöntä. Tähän asti kaikki ryhmät, joissa jäsenien määrä on yli 10, ovat olleet jossain vaiheessa yhtä sotaa ja vittuilua puolin ja toisin. Täytyy nostaa ylläpitäjille kyllä hattua, että ovat onnistuneet tuollaisen ryhmän luonnissa! Tuen ja tsempin taso on aivan mahtava vaikka olen tällainen rookie!

Odottavan aika on pitkä


En nyt avaa aihetta tässä vaiheessa kauheasti, mutta varoitan että blogissani saattaa olla hiljaiseloa seuraavan 2vk aikana. Minulla on piinallinen odotus tiedossa vaikka todennäköisesti onnistun unohtamaan asian parissa päivässä. 11. toukokuuta kerron sitten asiasta ehkä enemmän ja nähdään mihin tämän bloginkin suunta muuttuu vai muuttuuko mihinkään. Viedäänkö matto jalkojeni alta vai jatketaanko leuka pystyssä eteenpäin, tai no leuka pystyssä jatketaan jokatapauksessa! Anteeksi salamyhkäisyyteni, mutta jotenkin asiaa on päästävä purkamaan..

Odottaminen ja epätietoisuus on itselleni hyvin vaikeita asioita, ollut aina, enkä suoriudu sellaisesta kauhean kunnialla. Onneksi tukea löytyy kotoa ja ystävistä ja varmasti selviän, mutta kyllä tämä ottaa nuppiin jo nyt.

Mennään näillä.. Seuraavaan kertaan!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti