keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Puolimaraton ja luettavaa

Juoksemaan mars!


Innostuin täysin nyt sitten tavoitteesta puolimaraton ja aion lähteä tähän täysillä mukaan. Luen jo innolla kirjaa nimeltä "Suuri juoksu ja maraton kirja", jonka Docendo lähetti minulle arvioitavaksi. Ensitunnelmat ovat, että kirja on täynnä raakaa faktaa, mutta on silti helppolukuinen. Pitkälle en ole päässyt, mutta salaa selailin loppua ja sieltä löytyi minulle treeniohjelma, jonka mahdollisesti otan mukaan tähän projektiin jossain vaiheessa. Hetken pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin tänä vuonna tavoittelemaan vain 10km lenkkiä kävelemättä. Tavoitteena on nyt sitten Tampere Maratonin 10km lenkki 29.8.2015 kävelemättä läpi. Syksyllä tähtään myös maratonkouluun ja ensi vuonna juoksen sen puolimaratonin, makso mitä makso!

Mailday


Tällainen sisältö oli eilisessä paketissa, joka haettiin postipatelta ja aloitinkin tosiaan lukemaan oikeanpuolimmaista kirjaa jo ahkerasti.. Teen näistä kirjoista erikseen vielä arvostelut tänne blogiini, kun olen saanut ne luettua. Stay tuned ! Sillä välin voisitte tsekata Docendon -verkkokaupan ja tilailla mielenkiintoisia kirjoja itsellenne alennuskoodilla, joka näkyy tuossa oikealla <- .


Aamujumppa


Tänään heräsin tarkoituksella klo 5:30 tekemään vatsalihastreenin. Kun en kerta saa rasittaa jalkaa, teen muuta! Aloitan pienestä, mutta pääasiahan on että aloitan, eiks vain?

Lankutus 30sec
Jalkojen nosto x10
Kylkirutistukset x10 per puoli
Istumaannousu x10

Ja tämä läpi x2 näin alkuun. Ens kerralla pyrin tekemään x3 ja jossain vaiheessa lisätään toistoja. Joku päivä minullakin on ABSit ;)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Love,
Me

2 kommenttia:

  1. Eilen oli kyllä kiva käydä koko perheen voimin tekemässä semmonen 3km lenkki! Välillä sai juosta ja sitte reipasta kävelyä! :) Ai että tuli hyvä olo ja tänään uusiks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä! Siitä se lähtee! Vielä kun saisi oman tassun kuntoon niin pääsisi itsekin tekemään jotain :D

      Poista