maanantai 27. huhtikuuta 2015

Tänään se alkaa

Nimittäin harjoitusohjelma kohti 10km juoksua -> puolimaratonia -> maratonia! Aloitus on hyvin kevyt ja ottaa huomioon minun huonon kuntoni: Yhteensä 60min 1min kävellen, 1min hölkäten. Luulisi siitä nyt suoriutuvan, mutta eihän sitä kokeilematta tiedä!Eilen jätin ihan suosiolla ladythai treenit väliin, että parantelin itseäni kunnolla edes yhden päivän ja se muuten teki hyvää. Nyt ei enää kuin nenä vuoda aavistuksen, muuten on hyvin energinen ja pirteä olo! Välillä pitää vain viitsiä ottaa iisisti..

Viikko-ohjelma


Tämän viikon keskityn vain annettuun ohjelmaan ja pyrin olemaan rönsyilemättä sen enempää vaikka viikossa onkin vain yksi salikerta. Tältä näyttää minun viikko:

Ma: 60min; Kävely-hölkkää, 1min kävelyä - 1min hölkkää
Ti: Lepopäivä
Ke: 45min; Palauttavaa kevyttä kävely-hölkkää 1min-1min
To: 120min; Kuntonyrkkeily (tekniikka)??
Pe: Lepopäivä
La: 90min; Rauhallinen yhtäjaksoinen harjoitus: 1min kävelyä 2min hölkkää

Su: 90min Ladythai + 30min kevyt kuntosali

Varmasti tulee ottamaan koville pitää pari lepopäivää ja saatan sortua kotona reenailuun, mutta se tuskin tekee pahaakaan. Pakko se on oppia välillä lepäämäänkin.. Joskus. Kenties. Ensiviikolla otan sitten vikan jumppahaastetunnin eli pilateksen ja pitäähän sitä varmaan Bodyroll rullahieronta -tunnilla ja Crosstrainingissäkin käydä..

Niskat kiusaa


Perhana, kun niskat ja hartiat ovat olleet kipeet nyt ainakin viikon.. Öisin ja aamuisin on aivan tuskaa ja päivälläkin on joutunut napsimaan särkylääkettä. On kokeiltu kipugeelit, lihasrelaxantit, tulehduskipulääkkeet ja kauratyynyt, mutta silti aina kun erehtyy autoon hetkeksi, kivut tuplaantuvat. Tänäänkin alkoi jo melkein helpottaa kunnes hurauttelin autolla töihin - ai stna! Alkaa keinot loppua kesken joten kohta se on vain varattava aika sinne hierojalle, kun vaan saisi tosiaan aikaan! Ei tätä kestä enää.. Nyyh.

Kympin Nainen 2015 lähestyy


Meinasi kaatua koko tapahtumaan osallistuminen, kun porukka ei pääsekään paikalle, mutta päätin että lähden sitten vaikka yksin. Toivottavasti joku kaveri kuitenkin lähtisi mukaan, että olisi matkalla jotain juttuseuraa.. Viimeistään keskiviikkona varaan ja maksan paikkani joten siihen asti yritän houkutella kavereita reissuun! Väriestejuoksu vain innosti minua osallistumaan useampaan tapahtumaan.. Siitä saa niin kivasti energiaa! Nyt kaikki mukaan vain, läheltä ja kaukaa. Itselle seuraava tästä onkin sitten Naisten Kymppi.. Tämän jälkeen voisi pitää muutaman kuukauden treenitauon ja elokuussa sitten Midnight Run.

Tähän jää koukkuun! Kokeile vaikka ;)

Love,
Me


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti