tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tatuonnit - iso osa minua

Ensimmäinen 2006.
Korjaus 2014.

Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä


Tämä menee taas aivan aiheen vierestä, mutta se on minulle tärkeä asia, nimittäin tatuoinnit. On paljon vanhoillista väkeä, joiden mielestä tatuoinnit ovat saatanasta, mutta minulle ne ovat "pennusta" lähtien olleet lähellä sydäntä. Ensimmäisen kuvani otin 16-vuotiaana ja jäin samantien koukkuun. Ensimmäiset kolme kuvaa otin vähän turhan harkitsematta sitä kenellä ja missä otan, mutta onneksi löysin luottotatuoijani hyvin nopeasti tämän erheen jälkeen vuonna 2008. Ensimmäistä kuvaa joutuikin jo 8 vuoden jälkeen korjailemaan. Rakas luottotatuoijani on Amon Kotkan His Master's Tattoo:sta ja voin lämpimästi suositella herran palveluksia!

Peitekuvan kohde 2006.
2006.
Siitä lähtien olen joka vuosi saanut jonkinlaista väriä lisää enkä ole vieläkään lopettanut itseni värittämistä. Tällä hetkellä on työn alla vasemman käden koko hiha pienissä osissa ja jalassa on vielä yksi "keskeneräinen" joka kaipaa siis lisäilyjä. Käden hihaa ei teekään enää Amon vaan olen lupautunut toisen ihmisen "harjoituskohteeksi", joten sitä on jo jonkin verran tehty tämän neitosen kanssa. Deadline kaikelle keskeneräiselle on heinäkuu, elokuun juhlien takia. Näiden lisäksi yksi näistä kolmesta ensimmäisestä kuvastani on poisto/peitelistalla, joka vielä joskus pitäisi toteuttaa.

Monet sydänkohtaukset on meinattu aiheuttaa ja vihaakin aiheutettu minun kuvillani, mutta ne kertovat minusta ja jokaisella kuvallani on joku tarina, isompi tai pienempi.


Mietihän ennenkuin otat


By Amon 2008.
2009
En kadu yhtäkään mustepistettä ihollani, koska jokainen on enemmän tai vähemmän harkittu kuva. En myöskään kadu kuvaa, jonka haluan peittää, koska moka on täysin ensimmäisen tatuoijani, en saanut sitä mitä pyysin enkä 16-vuotiaana oikein osannut vielä vaatiakaan.

Suosittelen jokaista, joka kuvia harkitsee ja suunnittelee, harkitsemaan tarkkaan mitä sinne iholleen ottaa. Kuva on kuitenkin ikuinen, laserointi on helvetin kallista ja peitekuvistakaan ei aina tule täydellisiä. Maltti on valttia!Persoonallisuutta kehiin


2009
2009
Itse otin ensimmäiset kuvani osittain myös siksi, koska se oli vielä silloin erilaista eikä niin isolla massalla naisia ollut tatuointeja, halusin erottua porukasta. Tässä onnistuinkin jokusen vuoden, mutta sittemmin tatuointikulttuuri on yleistynyt kovaa vauhtia ja jopa työpaikoilla hyväksytään tatuoidut työntekijät todella paljon paremmin. Luotan kuitenkin siihen että yhtäkään minussa olevaa kuvaa ei tatuoida kenenkään muun ihoon, ensinnäkin siksi että suurin osa on täysin itseni suunnittelemia ja toisekseen tiedän ettei Amon suostu tatuoimaan kahdelle ihmiselle samanlaisia kuvia (Paitsi toki jos tämä on tarkoituksellista, esim muistotatskat jne..). Tässä säilynee persoonallisuus.

Aiheet


2010.
2010.
Aiheina minulla toimii mm. minulle rakkaimmat ihmiset, eläimet ja asiat. Minulla on muutama muistotatuointi ja kaikki elämäni tärkeät ihmiset löytyvät kyllä iholtani. Värit ovat myös lähellä sydäntä ja siksi esim hihasta tulee oikein räikeä ja pirteä. Suomessa otetaan aivan liian vähän värikuvia, toisin kuin esim jenkeissä. Niinkuin jo ehkä mainitsin, jokaisella kuvallani on tarkoitus ja joku merkitys minulle itselleni, oli se sitten muisto tms. Kroppani ja tatuointini ovat sarjaa ikuisuus projekti, niinkuin tämä kunto/elämäntapa projektikin, sillä tavoin nämäkin hommat kulkevat käsi kädessä.


2010.

USA:ssa otettu 2010.

2010.

2012.

2014.

Tämä oli tällainen tällä kertaa.. Kannan kuviani ylpeänä ja esittelen niitä mielelläni..

Mutta hei.. Tänään pääsen pitkästä aikaa crosstrainingiin! Jo on aikakin..

Viikko-ohjelma

Laitoinkohan tämän jo.. En muista joten laitan silti!

Ma: Lepaa
Ti: Crosstraining
Ke: Totalcross
To: Kuntosali (Kuntonyrkkeilyssä ohjaaja lomalla, nyyh!)
Pe: Hiit 30min
La: Lepaa
Su: Kuntosali

Näillä mennään tämä viikko, katsotaan ensi viikolla uusiksi. Kuukausi olisi takana aktiivista kirjoittelua taas ja 2700 lukijaa saatiin ensimmäisen kuukauden aikana täyteen. 3000 tähtäsin, joten ei sinänsä paha. Tämän kunniaksi laitan Facebookin puolelle arvontaa heti kun tietyt asiat varmistuvat!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti