keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Torjuntaa ja lakkoilua

Torjuntamyrkyt

Vi**ikshan se meni..


Eihän se mennyt taaskaan niinkuin Strömsössä.. Maanantai-aamuna kävin aamusalilla, mutta illalla oli taas kurkku kipeä ja sama on jatkunut tänne asti. Kurkku on kuin raastinrauta ja aamuisin se on muurautunut umpeen sekä poskiontelot taitaa taas olla täynnä kamaa. Perkeleen perkele, ma sanon! Näin ollen treeniviikko meni taas ihan penkin alle kun eilen ja tänään jääny reenailut väliin - katotaan mikä on huomenna olo töiden jälkeen. Eikun finrexiniä muumimukista ja mynthonia perrää - nyt torjutaan pöpöjä!

..mutta menkööt!


Tuossa eräs kaveri kyseli miun herkkulakkosuunnitelmista ja päädyttiin lakkoilemaan yhdessä! En itse ollut täysin varma, että ryhdynkö taas siihen tuskaiseen projektiin, mutta koska hän lähtee mukaan, lähden minäkin tähän taistoon uudelleen - nimittäin HERKKULAKKOON. Tällä kertaa se ei ole 4kk niinkuin viimeksi vaan päädyttiin aavistuksen alle kahteen kuukauteen tietyistä syistä. Lakko alkaa 7.4 eli pääsiäisen jälkeen (Niinkuin olen puhunut että sitten loppuu perseily..) ja päättyy 3.6. En aio "ottaa kaikkea irti" pääsiäisestä vaikka silloin vielä saakin possutella "hyvällä omallatunnolla". En tosin myöskään kieltäydy jos anoppilassa on pullaa tarjolla, vink vink! Tästä lakkoilusta sitten raporttia ensimmäisen päivän jälkeen, tiedän että tuskaa tulee olemaan!

Olen nyt myös Facebookissa!


Olenhan minä siellä henk.koht. ollut alusta alkaen, mutta nyt on myös tämä blogi. Löydät sivun täältä, joten käypä vaikka tykkäilemässä jos blogia luet!

Hox hox! Vielä kerkiää myös osallistua Selätin ARVONTAAN..


Tää oli tällä kertaa nyt tässä, kiitos heeei!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti