tiistai 7. huhtikuuta 2015

Uusi viikko, uudet kujeet - ja kuteet


Sekalaisia kuulumisia


Olipas pääsiäinen - ensi viikonloppua odotellessa että pääsis vähän leppuuttaan.. Huh. En oikein ole ihminen joka tykkää mennä pää kolmantena jalkana pitkin maita ja mantuja ja majailla toisten kodeissa, se on raskasta, eikä siinä tuu levättyä sitten yhtään. Kaipaan työviikon jälkeen sen levon ja nää tämmöset sotkee kuviot ihan täysin, mutta semmosta se on. Onhan se toisaalta ihan mukavaa, mutta ei vaa aina jaksais, heh.

Sain hääpukuni kotiin ja todettua myös että kyllä sitä saa sentin kaks ottaa sisäänpäin, ettei tarvitse tärkeänä päivänä miettiä kokoajan, että pyssyykö se nyt päällä vai ei, heh. Ei ollut kuitenkaan niin iso kun pelkäsin, koska 10kg on pudonnut ostohetkestä, mutta tais olla sen verran nafti sillon. Rakastan sitä edelleen, se on niin upea!

<3


Tähän sekalaiseen lätinään lisään vielä, että käykäähän ihanat FB:ssä olevat lukijani osallistumassa skabaan Kille Kujalan FB-sivuilla, tai jos ette uskalla, käykää tykkäämässä minun osallistumisestani! Haluaisin niin kovasti voittaa tuon skaban mutta näyttää epätoivoiselta.. Heh. Tykätkää toki samalla sivuistani, vink vink!


Tällaisella osallistuin, heh.


Uusi viikko, uudet kujeet - ja kuteet


Tänään en viikko-ohjelmaa enää jaksa tehdä, koska tämä pöpö ei ota väistyäkseen. Vahva veikkaus, että on mennyt jäkitautina jo keuhkoihin kun yritän yskiä ne pihalle kokoajan. Iltapäivällä pitänee sitten kiikuttaa persus lääkärille, koska pahasti vaikuttaa tosiaan bakteerilta ja antibiootti ois pop, että tämä kierre loppuisi. Nyrkkeilyä en enää kolmatta kertaa suostu jättämään väliin joten torstaina on ainakin se. Valmiiksi jo kiukuttaa että meni hukkaan puolet kuukausikortista, GRR!

Eilen kävin tyhjentämässä kavereiden vaatekaappeja! On se kätevä ettei tarvitse ostella vaatetta ainakaan moneen kuukauteen kun kavereilta löytyi hirveät kasat ylimääräisiä ja eipä mennyt hurjasti kustannuksiakaan niihin. Minulle kelepoo käytetty oikein hyvin, kierrätys kunniaan. Tein aikamoisia ihania löytöjä heiltä kyllä, kuvailen vähän seuraavaan postaukseen! Kiitos M, H ja P, olette ihania <3 Vaatekaapin tyhjyys -ongelma on siis ratkaistu ja vieläpä heleposti!

Positiivisuutta kehiin - tänään se alkoi


Kyllä tämä taas tästä, kun vaan tervehtyisi ja pääsisi liikkumaan. Ei vanne kiristäisi päätä enää näin pahasti ja rytmit muovaituis takas normaaleiksi.

Mutta mikäs se tänään alkoi? Herkkulakko! Kauhulla ja innolla odotan, koska sen verran sokerinhimo taas vallitsee, että tiedän ettei alku tule olemaan helppo. Valitusta ja kitinää siis tiedossa seuraavan viikon parin aikana. Nyt aion pitää tämän ainakin yhtä hyvin kuin tämän projektin alussa. Katse eteen ja syypielet ylöspäin!


Love,
Me

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti