torstai 2. huhtikuuta 2015

Vaate"ostoksilla"

Vaatekoot


Lähdin ystäväni kanssa kiertämään kauppoja ja etsimään HÄNELLE housuja ja tottakai, siinä häntä sovituskopin ulkopuolella odotellessa, tuli ajatus että haluan itsekin kokeilla minkä kokoiset housut nykyään jalkaan sujahtaa. Liikkeen ainoat bootcut malliset farkut ja tuumakoot 30 ja 29 -> sovituskoppiin. Nauraen hihkun että "Kokeilen rohkeasti pienemmät eka!" ja ei perkele mikä shokki - mahduin heittämällä 29" koon farkkuihin. MITÄ? Minun farkkukoko on varmaan viimeksi lapsena alkanut kakkosella.. Olisin voinut tanssia ripaskaa onnesta siinä sovituskopissa! Nyt lähti sitten vanhoja farkkuja myyntiin kirppikselle uusien tieltä.. Vaikka ne jäivätkin vielä kauppaan, heh.

Olen myös viimeisimmät paitaostokset tehnyt S-koossa vaikka toki edelleen sellaiset paidat joissa hartialeveys ja hihanpituus tulee vastaan ovat haasteellisia. Mutta olen viimeksi 8 vuotta sitten mahtunut tuon kokoisiin kledjuihin - tsiiiiiisus!

Rakastuin tänään Cubukseen ja New Yorkeriin, koska niissä on aivan ihania vaatteita. Muistan vuosi sitten käyneeni jälkimmäisessä toteamassa ettei siellä ole minun kokoiselle vaatteita - nyt en joudu edes valitsemaan isointa kokoa! Cubukselta olisi voinut ostaa kaiken mahdollisen. Shopaholic herää taas päiväuniltaan kun valoa tulee lisää, nou hätä, kuuluu taudin kuvaan! ;)

Eli ei, en ostanut tänään mitään, vaikka mieli teki. Odotan kiltisti vielä jonkun aikaa ja sit shoppaan kerralla ja kunnolla, kun voi olla varmempi ettei vaatekoko enää kauheasti pienene tai ruumiinrakenne muutu. Can't wait!

Pääsiäisloma


Nyt se alkoi, pitkäviikonloppu, huomenna starttaa foorti pihassa ja sen nokka on kohti pohjoista. Ajomatkaa ei onneksi ole kuin nelisen tuntia, koska ensimmäinen etappimme on Keski-Suomessa. Hetken siellä oleiltuamme siirrymme Pirkanmaan kautta takaisin kotiin. Sukuloimaan in-law suvun puolella.

Aloitin loman possuilulla ja söin KAKSI munkkia. Mitä? T pakotti! Ne oli pieniä.. Hihi. Noo.. Tiistaina alkaa taas kuri tuskan merkeissä, mutta onneksi on kohtalontoveri jonka kanssa purnata sokerinhimoa! Odotan lakkoa toisaalta melkein innolla, koska tiedän että se todella tulee taas tarpeeseen.

No more!


Olen pahoillani että viimeisimmät postaukseni ovat olleet aavistuksen sisällöttömiä, mutta se paranee taas kun kirjoittajakin paranee. Muistakaahan että vielä huominen aikaa osallistua Selätin arvontaan ja lauantaina paljastetaan sitten voittaja! Voisitte myös ilmaista mielipiteillänne, että mistä haluaisitte lukea seuraavaksi?

Munarikasta pääsiäistä kaikille!


Love,
Me

P.S. Heti kun saadaan 100 tykkääjää FB-sivuilleni, pistän arvonnan pystyyn!

3 kommenttia:

 1. Mä menin eilen "kappahaaliin" ja suoraan, totta kai, isojen tyttöjen osastolle. Etin kivan näköset "pillipökät" ja kas...pienin koko olikin iso :D Myyjän kanssa sit lompsin sinne "pienten puolelle". Sieltä ne sitte löyty ja pakkohan ne oli ostaa kun hintaaki jäi huimat 17,45€ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin loistava tunne! Ensin menee ihan shokkiin ja kun epäusko laantuu se on hieno fiilis ;)

   Poista
 2. On se hieno fiilis. Kuinkahan monta kertaa oon tänää katellu itteeni peilistä :D

  VastaaPoista