keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Aamusalia ja postia

Pikakelaus eiliseen


Eilen oli kaikinpuolin mukava päivä vaikka välillä iskikin aina pien vitutus. Aamulla sain kuin sainkin aikaiseksi käytyä salilla tekemässä ojentajat-olkapäät. Aamusalilla lähtee päivä niin kivasti käyntiin kaikinpuolin vaikka sinne lähteminen onkin aina vähän hankalaa (Psyykkisesti). Töiden jälkeen riensin koukkaamaan T:n kyytiin ja katsomaan juhlapaikkaa häiden toisille bileille ja sehän oli oikein passeli paikka! Kiireellä ladythaihin joka olikin peruttu ja pettyneenä kotiin. Kotona totesin kuitenkin että Smart -automaatissa odottelee iloinen pieni yllätys. Kävin hakemassa sen ja sitten painuinkin sateessa 5km lenkille ystävän "houkuttelemana". Alkuun se sade ei ottanut päähän ollenkaan, mutta loppuvaiheessa läpimärkyys ei enää naurattanut niin paljoa.. Hyvä fiilis siitä silti tuli - tulipahan tehtyä!


It's mailday!


Paketista paljastui tilaukseni Gazoz.fi:ltä ja ai sitä riemua! Pinkki huppari ja aivan mahtavat treenitrikoot! Pakko todeta että ainakin ensitestauksella parhaat trikoot mitä on vastaan tähän asti tullut: Istui täydellisesti ja ennenkaikkia oli tarpeeks pitkät tällaiselle 180cm jättiläisellekin! Oli jalassa super mukavat, ei liian kireet muttei liian löysätlään jne. Myös hupparissa tein saman huomion että hihat olivat tarpeeksi pitkät, mikä ei läheskään aina pidä paikkansa: Amazooni mikä amazooni. Tässä firmassa on otettu huomioon pitkätkin ihmiset vaikka voihan nämä samat asiat ketuttaa lyhyitä ihmisiä sitten vuorostaan, paha sanoa. Minä kuitenkin arvostan! Trikoot pääsee testiin varmasti pian ja myöhemmin kirjoitan näistä pidemmän tekstin parempien kuvien kera.

Kukkuluuruu


Tämmöttiikin odotti minua töissä eilen (Vasen) ja tämmöseltä näytti tämän aamun treenit (Oikea). Ei lähtenyt aamu oikein käyntiin ennenkuin veivasi hetken Selättimellä.. Kivasti piristää toi aamuliikunta!


Semmosta..

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti