sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Are YOU tough enough?

"Viimeinen haaste!"
Otin itselleni projektin välietapiksi "viimeisen haasteen" eli osallistun 5. syyskuuta 2015 Tough Viking -tapahtumaan. Arvoin tätä pitkään kunnes sain mahtavan mahdollisuuden blogata tapahtumasta ja siihen treenaamisesta. Olen pikkuhiljaa ottanut reenin kohteeksi tämän tapahtuman ja nyt keskitynkin jatkossa pääosin siihen. Toki matkanvarrella on muutama muu tapahtuma, mutta päätavoite on nyt selvitä Tough Vikingista hengissä.
T:llä ei ole luottoa, että itsetuntoni kestäisi sen kolhun jos en onnistukaan, mutta pyrin siihen että onnistun. En kyllä myöskään usko, että itsetunto saisi kauhean suurta kolhua tai että ainakaan murehtisin sitä loputtomiin jos niin kävisi. Pyritään silti korkealle, mutta varaudutaan pettymyksiin. Näytän teille kaikille STNA!

Kunnon kohotusta


Tavoitteena olisi selvitä tottakai nopeasti tästä 12km estereitistä, mutta myös kiertämättä yhtäkään estettä. Tiedän ettei kuntoni ole siinä kunnossa ainakaan vielä, että juoksisin tuon koko matkan tai edes suurta osaa siitä. Nyt tarkoitus olisi ottaa viikko-ohjelmaan vähintään 30km lenkkiä per viikko, ei kerralla vaan viikon kokonaissaldoksi. Tämän viikon saldo on 25,5km, joten 30km ei selvästi ole paha.

Lisää voimaa


Lenkkien lisäksi keskitän salitreenin yläkroppaan ja voimaharjoitteluun. Maximipainoilla sarjoja pienemmillä toistomäärillä, niin sen kai pitäisi mennä? Tottakai pidän homman tasapainossa ja käyn treenaamassa jalat tietyn väliajoin, mutta pääsääntöinen kohde on nyt yläkroppa, että on voimia selvitä niistä hirveistä esteistä. Selkää ja vatsoja tasapainossa että core pysyy kasassa ja habaa lisää, eiks vaa?

Are you tough enough?


Haastan jokaisen teistä mukaan haastamaan itsensä. Lähtekää mukaan Tough Viking Kaisaniemeen 5.9.2015. Ylitä itsesi ja näytä muille että sinusta on siihen! You can do iiiiit! Minä ainakin teen juuri niin :)

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti