perjantai 15. toukokuuta 2015

Kesä tulee vihdoinkin!

Aamusali - ihana aamun avaus!


Salil eka, salil vika. Häh? Kyllä, tänään menin tyhjälle salille ja sain reenailla rinta-hauis reenin rauhassa. Puolessa välissä reeniä paikalle tuli toinen henkilö joka reenasi hetken ja poistui, joten poistuinkin viimeisenä. Onnistumisen tunteita koin jälleen, kun sain tehtyä penkkiä sillä perustangolla (Joo joo, ilman painoja mutta SILTI!) 3 x 10! Minulle se on suuri "saavutus" koska olen ähissyt monesti pelkän tangon kanssa saamatta sitä montaa kertaa nousemaan. Ehkä saan pikkuhiljaa sitten painoakin sen päihin.. Joku päivä!
Kesä, kesä, kesä!


Aurinko paistaa taas mukavasti ja alkaa olla ihan lämmintäkin. Päätin että huominen Kympin Nainen on minun kesän avaus, joten täytyy toivoa että kelit suosivat. Huomenna hurauttelen heti aamusta Kouvolaan ja listalla on jo monta sponssia, johon pitää päästä tutustumaan, mm. Evoke Energy ja WheyHey protskujäätelöt! Ai vitsi, kun odotan hartaasti että kelit lämpenisivät ja saisin heittää hupparit nurkkaan ja kulkea hihattomissa esitellen tatskoja ja habaa! No ei nyt sentään, ei se haba vielä näy tarpeeksi, mutta jotain sinnepäin kuitenkin ;) Kesäää.. Tule vauhdilla!

Motivaatio löytynyt


Nyt on tosiaan taas into ja motivaatio löytynyt reenaamiseen ja alkaa energiaakin olla taas vaikka muille jakaa. Olen saanut lenkkeiltyä, kiitos ystäväni T:n, ja käytyä salillakin. Vähän turhan pitkään se olikin hakusessa, mutta ei mietitä sitä enää kun se kerran löytyi! Mistä se löytyi? Penkin alta? En minä tiedä, kai se oli se kun sai pari kertaa aikaiseksi tehdä niin sai taas niitä onnistumisen tunteita. Isäntäni T:n mukaan minun kohdalla tyytyväisyys tappoi kehityksen ja hetken mietittyäni asiaa, olen samaa mieltä. Sekä tyytyväisyys, että liian monen asian haaliminen samaan kasaan vei minulta sen motivaation. Pitää pitää jatkossa vain muutama tavoite ja rajoittaa noita lajikokeiluita, onneksi virheistä oppii!

Kaloritkin olen saanut pidettyä jo pidempään yli 1800kcal, jonka johdosta olo onkin varmasti piristynyt. Neuvoisin kaikkia kyllä katsomaan mitä sinne suuhun laittaa ja kuinka paljon, etenkin jos tuntuu ettei voimia ole tarpeeksi. Tiedä sitten mihin tilaan olisin itseni vienyt jos en olisi saanut kaloreita tarpeeksi ylös. Onneksi nälkä on kasvanut syödessä kirjaimellisesti!

Nautitaan auringosta ja alkavasta lämmöstä sekä pidetään lippu korkealla!

Love,
Me

2 kommenttia:

 1. Blogisi on inspiroivaa luettavaa! Itselläni takana 21 kilon pudotus elämäntaparemontin muodossa ja yhä jatkuu! On mukavaa lukea muiden kokemuksia samoista asioista ja "jakaa" tämä matka muiden kanssa :)

  Kesää tosiaan odotetaan! Tsemppiä sinulle treeneihin ja onnittelut tuosta onnistumisen kokemuksesta! :)

  Terveisin,
  neitilempeys
  (https://elamankuntoon.wordpress.com/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Mukava kuulla positiivista palautetta :) Tsemppiä itsellesi myös projektiisi.. Elämäntapamuutokset kun ovat ikuisuusprojekteja :)

   Poista