torstai 7. toukokuuta 2015

Motivaatiota loppuviikoksi!

Sussa on kipinä!


"Sussa on kipinä, sen kanssa synnytään. Sun pitää vaan se saada syttymään. Mä nään sen kipinän, sen kanssa synnytään. Pian se saadaan syttymään. Mitä ikinä sun unelmat onkaan, et saavuta niitä unessa koskaan. Ota ittees niskasta kii, kelaa mitä haluut ja tee lista siit. Sit elät niitä aamusta iltaan, ja kun yöllä oot saanut taas virtaa. Tee taas kaikkes eteen, vaikka välillä vaikeeks se menee! Tilanne haltuun, tilanne haltuun. Älä päästä tilaisuuttas karkuun. Tilanne haltuun, tilanne haltuun. Siihen täytyy vaan tarttuu! Heittäydy täysii, mitä ikinä teetkin ja elä nyt missä ikinä meetkin!"

Siinä on päivän sanoma: Ota tilanne haltuun ja heittäydy täysii. Nyt haen itsekin tätä kipinää, koska olen hukannut sen. Myönnän siis että palo tähän hommaan on sammumassa, mutta en aio luovuttaa. Koskaan ei pidä luovuttaa vaan aina pitää yrittää.

Jumppahaaste suoritettu


Eilen suoritin viimeisen tunnin Torikadun Liikuntakeskuksen jumppahaasteesta ja myönnettäköön, olen hieman ylpeä.


Bodycombat: Check
Bodyjooga: Check
Core: Check
Crosstraining: Check
Fit Dance: Check
FIT Energy: Check
HIIT: Check
Kahvakuula: Check
Muokkaus: Check
Niska-selkä: Check
Pilates: Check
Pump: Check
Reisi-vatsa-pakara: Check
Spinbody: Check
Spinning: Check
Syvävenyttely: Check
Total ABS: Check
Totalbody: Check
Totalcross: Check
Venyttely 45 min: Check
Zumba: Check

Tuskaisimmat kaikista oli spinningit ja rakkaimmaksi muodostui crosstraining. Haluan kiittää Torikatua tästä kannusteesta, koska nyt olen kokeillut paljonkin lajeja joita en olisi kuvitellut koskaan kokeilevani! KIITOS <3 Olen ylittänyt itseni taas ja seuraava kohde on jo tiedossa: Juokseminen.Onko nyt se päivä jolloin otat itseäsi niskasta kiinni? Kyllä! Niin minäkin teen! 

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti