lauantai 16. toukokuuta 2015

Olen(ko) Kympin Nainen?

AlkumeiningitNyt on kesä "avattu" eli 10km pyrähdys tehty Kouvolassa Kympin Nainen -tapahtumassa. Aamulla tuhti aamupala ja eikun nokka kohti Kouvolaa. Meinasin jo itkua tihrustaa, kun perille ajeltuani tajusin, että jätin lenkkarit kotiin ja olin lähtenyt ajatuksissani liikenteeseen Addun "kävelykengissä". Uusiakaan ei ollut ihan järkeä lähteä ostamaan joten niillä oli mentävä mitä mukana oli. Kaikkea muuta turhaa kannoin kyllä mukaani - hah!

Klo 11 avautui ovet ja menimme porukalla katsomaan tapahtuman sponsorit. Pakko se on todeta että ei ole sponsoreita ilmeisesti hirveesti tapahtuma kiinnostanut koska niitä oli viime vuoteen verrattuna todella vähän ja paljon ns aiheeseen liittymätöntä ja turhaa. Olin aavistuksen pettynyt jo siinä vaiheessa, mutta pahin oli vielä edessä.

Kiertelyn loppuvaiheessa kävin yhdellä pisteellä mittauttamassa rasvaprosenttini (Sellaisella mööpelillä josta pidettiin vain kaksin käsin kiinni, ei jalkasensoreita tms) ja sain tulokseksi 30% - kerroin että se on ollut aika paljon vähemmän pari kk sitten ja olen siitä vain laihtunut. Kehtasi väittää että inbody mittaus voi kyllä heitellä pahasti. AI INBODY? Eikö tuollainen rimpula sitten? Noo tästä tuohtuneena marssin Mehiläisen pisteelle jossa tehtiin myös kehonkoostumusmittauksia, vuorostaan jalosta ja käsistä mitattavalla käsmööpelillä, ja mittautin itseni siinä. Sain tulokseksi rasvaprosentti 23.8%.. Jotenkin totesin että ensimmäinen mittaus jää omaan arvoonsa koska arvo oli kyllä muistaakseni 26% kun viimeksi inbodylla mitattiin. Tiedä häntä sitten..

Se olennainen


Pienen latinovivahteisen tanssimuotoisen alkulämmittelyn jälkeen, jonka jätin suosiolla väliin,
lähdettiinkin matkaan. Alkuun yritin pari kertaa juosta, mutta jalat kipeytyivät samantien ja "luovutin". Päätin vain yrittää kävellä mahdollisimman ripeästi. Onneksi matkassa oli M, joka piti tahtia yllä ja akan liikkeessä. Alkupää lenkistä oli jostain syystä harvinaisen hanurista ja joka paikkaan sattui, mutta puolen välin jälkeen alkoi jo sujua. 10km kävelyajaksi muodostui tasan 1h 30min ja olen siihen henk. koht. ihan tyytyväinen - siitä on hyvä lähtee parantamaan pikkuhiljaa kunnon kohotessa. 20min pitäisi saada pois ajasta Midnight Runiin mennessä..

Maaliin saavuttua saimme maalista vesipullon, banaanin ja Evoke Energy -juoman. Heiiii.. mikä nyt oli? Viime vuonna siellä oli runsas kasa tavaraa. Eikö sitten ole sponssien suosiossa tämä enää vaikka eihän se tavara kai ollut se tapahtuman pointti. Kiinnitin kuitenkin huomion tähän, koska sponssien vähyys tuli huomioitua jo alussa. Oi voi.. Onneksi sentään Evoken pojat olivat lähteneet mukaan!

Oheissälät


Saimme toki osallistumispaketin joka sisälsi paidan lisäksi paljon paperimainontaa, huoh, mutta myös juttuja. Sekin oli tosin suppeampi kuin vuosi sitten ja 90% asioista meni isännän syötäväksi/juotavaksi:

Suurinosa paperimainonnasta jo roskissa kuvanottohetkellä..

Onnistuin


Pääasia oli kuitenkin se, että selvisin 10km lenkistä pirteämpänä kun viime vuonna 5km lenkistä ja se merkitsee minulle paljon. Viime vuoden 5km jälkeen tein kuolemaa ja tänä vuonna ajelin ongelmitta kotiin tapahtuman jälkeen jne. Vähän tuli toki väsy, mutta onnellinen olen vaikkei juoksusta mitään tullutkaan! Vähään olen vielä tyytyväinen <3

TeRRve!

Kaikenkaikkiaan tapahtuma itsessään oli pieni pettymys.. Nyt kuitenkin laatuaikaa perheen kanssa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti