maanantai 11. toukokuuta 2015

Pieniä isoja asioita

Viikonloppu sujahti taas nopeasti silmien ohi.. Mitähän kaikkea siihen mahtuikaan.

Salia, terassia ja häitä


Perjantaina töiden jälkeen karkasin T:n kanssa kuntosalille ja ohjelmassa oli jalat. Junppailun jälkeen kodin kautta terassille, oli niin nätti ilma. Auringonpaiste kuitenkin hämäsi ja lopulta terassilla oli tuulen takia aika viileä. Tuli kuitenkin nautittua karhunvatukkasiideriä, joka oli yllättävän hyvää!

Samalla hoideltiin taas "viimeisiä" hääjuttuja T:n kanssa, nimittäin ostettiin T:n juhlavaatteet. Alkaa olla lähestulkoon paketissa ne juhlat ja voi vain odotella h-hetkeä. Vielä pitäisi hommata lasten vaatetus, hoitaa iltapalaa kekkereihin, käyttää pukua ostopaikassa mahdollisesti pienennettävänä ja katsoa vielä tarvitseeko sormus vaihtaa pienempään. Esteiden tutkinta tms pitää vielä muistaa tehdä ja muut maistraattihärpäkkeet ja ohjelmaakin pitäisi ehkä vähän viilailla tai ainakin katsoa läpi. Pieniä juttuja enää siis.

Ajelua, baaria, lenkkiä, hevosta ja ladythaita


Lauantaina hurauteltiinkin kukonlaulun aikaan (No ei nyt ihan..) Pirkanmaan suuntaan viemään tavaraa pois nurkista äidille ja anopille. Takaisin kotopuolessa tulikin sitten vedettyä ystävän kanssa 6,5km pyrähdys mettässä. En taas osannut käyttää endomondoa niin loppuun tuli 10min aikaa seisoskelusta - hyvä minä! Eli kaikki "tulokset" meni sekaisin siitäkin, voi kauhistus. Lenkki teki kyllä hyvää vaikka ylämäkijumppa välillä vituttikin. On se vaan kiva tallustella hyvässä seurassa kun saa turista jne.

Nopeella vaihdolla suihkun kautta baariin. Tapasin mukavia uusia ihmisiä ja istuttiinkin karaoken merkeissä yli puolen yön (Minun liukenemisen jälkeen muut taisivat viihtyä tappiin asti) ja tulihan siinä muutama nautittuakin. Sunnuntaina kuitenkin tuli päätettyä että kesän h-hetkeen asti olen ilman alkoholia. Ei sillä, että olisin tehnyt mitään typerää tai vetänyt övereitä, mutta ei se vain ole minun juttu. Seuraava päivä menee käytännössä kokonaisuudessaan hukkaan kooman takia - ei ei ei. Onneksi sain sentään iltasella sunnuntaina aikaan mentyä reeneihin vaikka muu päivä menikin torkkuessa.

Sunnuntain reenit olikin ekat "oikeat" ladythai treenit eli peruskurssi on ohi ja siirryttiin oikean porukan joukkoon. Olen monesti katsonut sivusta, että kyl ne vetää rankkoja lämppiä jne ja tulihan se todettua sitten käytännössäkin. Kyllä siinä hiki tuli ja sitä hikeä ylläpidettiin koko 1,5h. Oli kuitenkin reenien jälkeen sellainen olo, että jotain on tehty ja niin sen pitääkin olla. Tekniikka on toki vielä vähän hakusessa, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa.

Ainiin kävinhän minä lenkilläkin ennen reenejä ja söin aivan mahtavan päivällisen. T paistoi hevosen pihvit ja ranuja, nam nam nam! En tiedäkään parempaa piffiä kuin hevosesta tehty piffi - niin mureaa ja maukasta. Samalla olen myös onnistunut pitämään viikonlopun ajan kalorit yli 1800kcal ja olen itsestäni siinä suhteessa hyvin ylpeä!

Parasta ikinä


Sunnuntain kohokohta oli kuitenkin se, kun vanhempi poika soittaa minulle ja toivottaa "Hyvää äitienpäivää!" Itkuhan siinä meinasi tulla, mutta pidin itseni kasassa kivasti sillä tavalla näin.. En usko että puhelu oli pojan oma idea, mutta minusta oli kuitenkin hienoa kuulla ne sanat ja arvostin sitä tekoa suuresti. En olisi kuvitellut ehkä koskaan kuulevani äitienpäivä toivotuksia, etenkään lapsilta, mutta tulipahan sekin päivä koettua ja yllättävän aikaisinkin. Ihanaa se oli <3

Kaiken kaikkiaan mukava ja rentouttava viikonloppu takana ja nyt mukava ja lyhyt viikkokin, kun torstai on vapaa.

Kesän juoksutapahtumat


Kovaa reeniä tiedossa koko kesän, mutta etenkin seuraavat 2 viikkoa.

Kympin Nainen lähestyy, se on jo tämän viikon lauantaina. Vielä taitaa ehtiä ilmottautumaan jos halajaa mukaan!

Naisten Kymppi onkin sitten parin viikon päästä sunnuntaina. Sinne myös ilmottautumaan sankoin joukoin!

Näiden lisäksi ohjelmassa on nyt kuitenkin vähintään Tough Viking Kaisaniemessä 5. syyskuuta 2015. Siihen saa reenata oikeesti kunnolla ettei kunto lopu kesken. Pitänee kirjoitella reeneistä ja etenemisestä tässä kun tapahtuma lähenee. Tätä tapahtumaa odotan ehkä eniten innolla vaikka se on varmasti rankin kaikista.

Vielä olisi hakusessa ainakin yksi tapahtuma näiden välillä, mutta aika vähissä ne mielenkiintoiset on. Ehkä se on se Midnight run 29. elokuuta - vielä vähän arvotaan.

Kahtellaan..


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti