torstai 21. toukokuuta 2015

Tough Viking aamutreenit by Reebok

Huh huh, sanon heti tähän alkuun!


Tuli käytyä aamujumppailemassa Tough Vikingin järkkäämässä ilmaistreenissä ja kyllä otti tällaiselle rapakuntoiselle koville, mutta kivaa oli!

Alku


Aamulla lähtin klo 5:30 kotoa ajelemaan ja jätin auton työpaikan luo. Tästä etsin ratikan joka vei minut rautatientorille ja sieltä eikun juosten kohti Hotelli Presidenttiä. Sain porukan kiinni liikkeestä juuri Pressan edestä ja pääsin vielä mukaan, kiitos hidas ratikka! Siitä jolkoteltiin kohti Töölönlahtea ja alkulämmöt vedettiin Kiasman takana. Askelkyykkyä ja hyppimistä jne, jo siinä sai makua treenin rankkuudesta vaikkei se ollut vielä mitään. Tästä juostiin sitten eteenpäin Töölönlahden kupeeseen vetämään varsinainen treeni..


Itse treeni


Porukka jaettiin suurinpiirtein kahtia eripuolille ruohokenttää ja sitten mentiin ees taas vähän niinkuin viestinä. Oli "karhukävelyä", sammakkohyppyä ja spurttausta. Aina odotellessa toistapuolta tehtiin jotain staattisiapitoja ja liikkeitä: Kyykkyjä, punnerruksia, lankkua ja kyykyssa pitoja. Kyllä teki kutaa.

Kun reenit siellä oli ohi, juostiin takaisin Kiasman taakse ruohokentälle ja siellä vedettiin ihan huippu loppu reenille: Kolme jonoa ja porukka lankutteli pienin välein. Minä lähdin ekana matkaan keskimmäisessä jonossa ja mentiin yli, ali, yli, ali näistä lankuttavista ihmisistä. Lopussa vedettiin itse lankkuun ja odoteltiin että koko jono menee läpi ja nopein jono voittaa. Hetkeekään en miettinyt kuinka vaatteet paskastuisi tms, vasta jälkikäteen kattelin kurasia kuteitani ja naureskelin. Olen yllättynyt omasta "esteettömyydestäni" ja "asenteesta".

Pakko on todeta, että vetäjät näissä treeneissä oli mitä parhaimmat! Haluan antaa erityiskiitoksen toiselle vetäjistä, joka piti perää kanssani. Ihana mieshenkilö, joka tsemppasi minua juoksemaan aina pienin välein kun meinasin hannaroida ja kävellä suurimman osan juoksupätkistä. Kiitos sinulle, jonka nimeä en valitettavasti kuullut - aivan mahtava tsemppaus ja pirteä asenne!

Itse karkasin jo Kiasman takaa takaisin kohti työpaikkaa, kun muut vielä juoksivat takaisin Pressalle aamupalalle. Sieltä ois kivasti saanut 10eurolla saunamahdollisuuden ja aamupalan, mutta aikataulusyistä jätin väliin.Suihku ja kuivat vaatteet


Ikinä, siis IKINÄ, ei ole tuntunut lämmin suihku niin hyvältä kun tänään: Kylmää ja märkää kun oli. Reenithän vedettiin siis kohtalaisessa vesisateessa. Ratikassa ehti jo vähän lämmetä kunnes piti tulla takaisin ulos sateeseen ja kylmään, hrr.

Ihanan ihanan ihanan suihkun jälkeen oli myös aivan ihanaa laittaa kuivat vaatteet päälle. Oh what a feeling!


Love,
Me

P.S. Ei muuten ees tuntunu pahalta eilinen 10km iltalenkki ystäväni kanssa! Kiitos T taas kerran <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti