keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Uusi tuttavuus: Evoke Natural Energy proteiinimehut

Yritinpä tänään vetästä aamusalin uudella salilla, mutta uuden muovilattian käry oli niin voimakas, että piti jättää puolessa välissä reeni kesken. Pitänee laittaa tuuletuspyyntöä eteenpäin ettei ihmiset pyörry.

Evoke Natural Energy Protein Juice


Aamu lähti kuitenkin käyntiin uuden tuttavuuden avulla eli Evoken proteiinimehulla! Tutustuin tähän enemmän Kympin Nainen -tapahtumassa vaikka olihan tätä ollut myynnissä Torikadun Liikuntakeskuksessa jo jonkin aikaa. Se on aivan loistava lisä vaikka aamupalaan tai mikseipä milloin tahansa päivän aikana.

Makuja on kaksi: Appelsiini ja Trooppiset hedelmät. Molemmat ovat mainion makuisia ja mukavaksi yllätykseksi aivan jotain muuta kun kaikki muut ällömakeat proteiinituotteet. Maistuvat aivan tuoremehulle toki pienellä proteiinin aiheuttamalla jauhoisuudella. Se ei kuitenkaan ole häiritsevä, koska raikas maku vie voiton. Juomissa ei ole lisättyä sokeria, joka on myös eri jees juttu.


Ravintoarvot näyttävät tältä:

Per 330ml
130kcal
Rasvaa 0,3g
Hiilihydraatteja 22g
joista sokereita 20g
Proteiinia 10g
Suolaa 0g

Per 100ml
40kcal
Rasvaa 0,1g
Hiilihydraatteja 6,6g
joista sokereita 6,0g
Proteiinia 3g
Suolaa 0g

Tämän lisäksi juomat sisältävät kasan kaikkien ihmisten tarvitsemia vitamiineja.

Nämä tulevat itsellä kyllä ehdottomasti aktiiviseen käyttöön, koska ovat maultaan ja muutenkin hyvää vaihtelua muille protskuvalmisteille. Olen aina kironnut muiden tuotteiden makeutta, joten tämä on just hyvä! Tällä voi mainiosti korvata perus tuoremehut.

Evoken nettisivuilta näkee näppärästi kaikki jälleenmyyjät joten hop sieltä katsomaan itselle lähin ja maistamaan tätä mahtavaa juomaa. Ehkä jopa myöhemmin näitä voisi tulla blogini kautta arvontaan!

Ainoa ongelma näissä on se, että niitä voisi juoda kokoajan ja jatkuvasti!

Eilinen selkäreeni


Eilen vetäsin N:n kanssa mukavan selkäreenin ja sehän meni perille. Minulla on ollut monesti ongelma etten saa selkäreeniä menemään sinne mihin pitää, mutta tällä kertaa se taas onnistui kiitos loistavan tsemppien ja ohjeistusten. Kiitos N! Leuanvetoa pienellä kevennyksellä niin johan alkoi ylätaljat jne tuntumaan kivasti. Oispa joka kerta tuo ystäväiseni mukana, koska hänen läsnäollessa en uskalla lusmuta!

Energian täyteistä keskiviikkoa!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti