maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappuviikonloppu ja arvonnan voittaja

Hyvää maanantaita vain kaikille!


Täytyy myöntää, että kovasti harmittaa arvontaan osallistuneiden määrä, mutta olihan se kiva että sinne edes joku vaivautui osallistumaan. Voittaja on ChiliSiili ja sinua pyydän nyt laittamaan minulle yhteystietosi! Palkintona oli viikon kokeilujakso Torikadun Liikuntakeskukseen. Onnea voittajalle ja kiitos myös toiselle osallistujalle! Muistattehan silti sankoin joukoin osallistua edelleen käynnissä olevaan "100 tykkääjää täyteen FB-sivuilleni" arvontaan. 40 tykkääjää ollaan vielä vailla, nyt kunnon kiri päälle!

Vappu perheen kesken


Tältä näytti meidän vappuviikonloppu perheen kesken:

Vappupalloja!
Vappupallo myös minulle! 
Saippuakuplia!
Kunnon brunssi!
Muikkuja ja pottumuusia - NAM!

En viettänyt mitään terveellisintä vappua, mutta yhtäkään munkkia tai tippaleipää en syönyt! Simaa sen sijaan maistelin kyllä töissä jo torstaina, nams.. Kotitekoiset muikut oli erinomaisia, mutta yhteinen aika perheen kanssa oli parhautta!

Perjantaina kävin myös viettämässä ystävän syntymäpäiviä ja kyllähän se sitten vei koko lauantain minulta - univelat tuli ainakin poistettua ja vähän ylikin. Sunnuntaina kävin kiltisti ladythai treeneissä vaikka myönnän ettei oikein olisi tehnyt mieli, veto oli poissa. Treenejä ennen raahauduin myös ystävän kanssa salille, kiitos potkimisesta T! Mustelmia on tiedossa varmasti kasa eilisten reenien potkimisesta, mutta se kertoo vain eletystä elämästä, vai mitä?

Ostokset


Posti toi torstaina ihanuudet ja nyt vain odottelen hetkeä kun niitä pääsee käyttämään:


Shoppailin muutakin, mutta kirpputorilta. Ystäville tiedoksi että pelaamaan saapi tulla:


Menolippua on tullut pelattua varmaan jo 10 vuotta sitten ensimmäisen kerran ja se on aivan loistava peli. Monet illat on istuttu erinäisillä porukoilla ja pelattu mm. tätä ja muita vastaavia lautapelejä. Sisko minut näihin opetti ja aikoinaan koukutti. Meinasin että kokeilen kuinka lapsilla kestää keskittyminen vaikka ikäsuositushan on 8+.. We'll see!

Viikko-ohjelma näyttää rankalta


Ma: 60min; Kävely-hölkkää, 2min kävelyä - 1min hölkkää + BodyRoll -rullahieronta
Ti: Vauhdin vaihtelua; Kävele ensin ~15 min ja sitten 1 min kevyttä hölkkää - 1min reippaasti - 1min kovaa - 1min kävelyä ja toista tämä 3 kertaa + 15 min kävelyä + Crosstraining
Ke: 45min; Palauttavaa kevyttä kävely-hölkkää 1min-1min + Pilates
To:  Ladythai + 30min kevyt kuntosali
Pe: Lepopäivä
La: 105min; Rauhallinen yhtäjaksoinen harjoitus: 1min kävelyä 2min hölkkää

Su: Ladythai + 30min kevyt kuntosali

Saas nähä mitä tästä tulee, mutta kuukausikortti Torikadulle päättyy pian ja pitää ottaa siitäkin ilo irti.. Sen jälkeen tulee varmaan otettua enää 10-kortteja ryhmäliikuntaan että pääsee kuntonyrkkeilemään.

Juoksemista ei oikein tunnu vieläkään tulevan mitään, jotenkin hukassa miten sitä oikein hölkätään "taloudellisesti", koska aina tuppaa muuttuvan juoksuksi. Reeneissä alkulämpässä sitä oppii vähän hölkkäilemään kun edelläoleva menee hölkkäystahtia niin pakko se on itsekin yrittää parhaansa mukaan.. Ehkä tämä tästä: Reeniä horo, reeniä!

Tällä viikolla vedetään täysillä.. Sinä kans, vai mitä?

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti