maanantai 25. toukokuuta 2015

Viikkokatsaus eteen- ja taaksepäin

Mitä sitä tulikaan taas tehtyä..

Ma: Lepo
Ti: Kuntosali (Selkä-hauis)
Ke: Kuntosali (Ojentajat-Olkapäät) + 10km lenkki
To: Tough Viking -aamutreenit
Pe: Lusmuilua
La: Koko päivä tatskattavana
Su: Kympin Nainen (10km)

Kuten ehkä huomata saattaa, ladythait ja kuntonyrkkeilyt ovat nyt valitettavasti jääneet. Syksyllä jatkan kuntonyrkkeilyä jos se vain jatkuu Torikadulla. Nyt keskitytään saliin ja juoksutreeneihin kunnolla ja katsotaan muuta sitten myöhemmin, jostain oli luovuttava..

Mustetta!


Launtaina tuli tosiaan istuttua koko päivä hakattavana ja saatiinkin kovasti aikaan. Korjailtiin vanhoja ja saatiin uuttakin iholle: Jäätelöä ja karkkeja, nam nam! En ottanut niistä kuvaa fiksussa vaiheessa joten otan vasta kun parantuvat. Ehkä tuo händy saadaan vielä ennen elokuun juhlia valmiiksi.. Ehkä! Kiitos M ajastasi ja vaivastasi taas! Tutustukaahan His Master's Tattooseen tuosta vasemman laidan linkistä.

Mukava viikko takana ja uusi edessä.. Tänään piti mennä aamusalille, mutta jätin väsypöhnässäni salikamppeet kotiin, plaah - No huomenna sitten senkin edestä! Nyt pitää taas alkaa ahkeraksi, että alkaisi tulosta tulemaan. Painokin on vähän noussut enkä tiedä onko se läskiä vai lihasta - grr. Ei kuitenkaan anneta sen masentaa, eihän? Odotetaan kiltisti heinäkuun Inbody -mittausta niin se kertoo taas paremman totuuden.

Adidas Boost Glow <3


Uudet popottimet palvelivat mukavasti Kympin Naisessa vaikken kerennyt erityisemmin niitä sisäänajamaan, kun lauantaina ne sain. Nekin piti hakea oikein Kotkasta asti, että sai edes jossainmäärin fiksuun hintaan. Mutta ei rakkoja tai kipeytymiä, JES! Oikein toimiva reissu muutenkin kaikin puolin, jäljelle jäänyttä väsyä lukuunottamatta. Aamu lähti kuitenkin taas käyntiin Evoken mahtavalla proteiinimehulla - olen jäänyt koukkuun. Nöyyyy! Pakko ylistää, mahtava tuote!


Popottimet!

Nokka kohti uutta viikkoa ja uusia kujeita!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti