maanantai 1. kesäkuuta 2015

Akka rantakuntoon HEP!

Jeppis jepulis! Ostin kesätarjouksella taas ryhmäliikunta-/salikortin Torikadun Liikuntakeskukseen kooko kesäksi! Nyt alkaa himotreenaus ja ruokavalion erityistarkkailu - proteiinit, hiilarit ja rasvat tasapainoon.

Mennyt viikonloppu


Meni taas haipakkaan.. Oli kummipojan syntymäpäiviä ja jopa ihan vain lepäilyäkin. Tuli rentouduttua kyllä pitkästä aikaa kunnolla. Eilen kävin myös 7km lenkillä ja nilkka suuttui jälleen. Tuli kuitenkin 7km alle tuntiin joten 10km 70minuuttiin ei ole mahdoton tavote (Tämä tavoitteena elokuun Midnight Runiin..). En ymmärrä mitä teen väärin, mutta yli 4km lenkeillä oikea nilkka kipeytyy lähes kävelykelvottomaksi. Nyt saa taas pari päivää klinkata, ärh!

Reeniohjelma


Pitäisi myös väsätä itselle jonkin sortin reeniohjelma, mutta alkaa olla taskut tyhjät, tarttis ehkä ammattilaisen apua mm. saliohjelman päivitykseen. Mutta mistä sitä saa oikeasti ammattitaitoista ja kohtuuhintaan? Jonkun joka handlais juoksemisen ja salipuolen.. Ei varmaan mistään kohtuuhintaan.

Ei tule tekstiä


Nyt on myös tällainen kirjoitusblocki.. Ei kulje, niin ei kulje. En saa järkevää tekstiä tuotettua. Aiheita olisi kymmeniä, mutta tekstiä ei synny. Näin ollen blogissani saattaa olla pieni hiljaisuus vähän aikaa.. Tai ehkä sitä alkaa syntyä, kun pääsee taas verenmaku suussa treenaamaan. Sitä odotellessa!


Osallistukaahan FB-arvontaan ja Evoke arvontaan!


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti