perjantai 12. kesäkuuta 2015

Liikuntaa lasten ehdoilla

Hyvä fiivis!


Eilen oli salipäivä: Ojentajat/Olkapäät. Reeni kulki kerrankin hyvin johtuen varmaan siitä, että olen alkanut syömään 2000kcal entisen 1300kcal sijaan. Salireenin perään 15min juoksumatolla ja huomasin että on se kunto vähän jo kohonnut.. Hääpukukin tuli haettua fiksauksesta: Vyötäröltä piti ottaa sisään ja lantiolta päästää puol senttiä lisää tilaa. Nyt on perfecto!

Iltasella paukattiin sitten poikain kanssa läheiseen leikkipuistoon, kun isäntä lähti salille, ja johan tuli liikuttua lisää: Hippaa ja ruutua! Jostain syystä pojat halusivat väsyttää mut oikein kunnolla, koska jahdattavana olin aina minä. Välissä juoksin jomman kumman taas hipaksi ja eiköhän se lähtenyt taas minun perään ja sitä rataa. Fitbit mittasi ranteessa menoa ja kyllähän siinä sykkeet nousi ja askelia kertyi. Ei vanha jaksanu ja vaihtoi lajia ruutuun. Vanha kunnon ruutu ja vieläkin olen ihan mestari siinä! Piirreltiin pitkiä ratoja ja keksittiin omia sääntöjä. Ilta päätettiin tietenkin yhteisellä kauppareissulla ja Murkku -mehujäillä. NAMS! Laatuaika <3
Viikonloppusuunnitelmia


Tänään on sitten lenkkipäivä, saisikohan sitä vedettyä sen 10km, saas nährä! Nakuttelin itseni myös ilmottautuneeksi Tough Viking aamu- ja iltatreeneihin pitkin kesää. Kesälomalla elokuussa lähes joka torstai aamutreeneihin ja kyllä, meinaan herätä viideltä, että voin reissata seiskaksi Stadiin!

Huomenna vuorostaan lepipäivä ja Kotkaan hakemaan lisää väriä iholle. Jos saatais hihaprojektia taas pidemmälle ja pikkuhilijaa valmiiksi. Sunnuntaina ohjelmassa olisi jälleen core -tunti ja tällä kertaa otan vanhemman jäbän mukaan kokeilemaan. Hää on toivonut, että pääsisi jumppatunneille tms mukaan joten järjestin että hän pääsee nyt sitten sunnuntaina testailemaan. Coren valitsin, koska siellä ei käytetä kuin pieniä käsipainoja, muuten tehdään kehon omalla painolla, ei poika välttämättä riko itseään. Kerron sitten mitä poika tykkäsi, hihihii.

Tänään pitää myös luopua vuokrabiilistä ja saadaan oma rakas biili takaisin hienona ja ehompana. Josko sitä sitten kaiken muuh ohella viettäisi lisää laatuaikaa perheen kanssa nyt kun pitkästä aikaa voi sitä tehdä oikeen kunnolla! Elämä on laiffia <3

Rakastakaa toisianne ja nauttikaa alkavasta kesästä!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti