tiistai 30. kesäkuuta 2015

Onnistumisia ja kunnon kohotusta

Onnistumisilla ruokitaan jaksamista ja motivaatiota!


Ensimmäisenä perjantain porrastreenit, koska en luovuttanut. Raahasimme ystäväni kanssa persuksemme Sveitsin portaisiin ja tavoite oli lähtöjäänkin 10x alas ja ylös, mutta tehdessä usko meinasi loppua. Jo viiden nousun jälkeen olin valmis jättämään kesken, ja taas seitsemän kohdalla, mutta kahdeksan kohdalla löytyi suomalainen sisu ja paahdin loppuun asti. Ystävästäni oli suuri apu, koska hän ei antanut minun luovuttaa vaikka ääneen siihen lupaa anoinkin. Portaita ei tuolla ole kuin 150, mutta kohtuullisen hyvä nousu niissäkin on.

Treenillä oli tarkoitus saada sykkeitä korkeelle, testata maximia, mutta eihän siitä tullut mitään. En saanut sykkeitä nousemaan kun hädin tuskin 150bpm:n vaikka olin kuolla, kun happi ei kulkenut. Pakko reenata oikeen kunnolla, että saisi vähän eloa tähän kroppaan - seuraavalla kerralla on kavuttava nopeampaa ja juostava kovempaa.


Ennen treeniä käytiin 2km lämmittelylenkki ja sielläkin sain sykkeet porrastreeniä korkeemmalle (Hirvittävä mäki tuolla lopussa.):


Eli mitä tästä opimme? Kai se on jätettävä porrastreenit muille ja ruvettava treenaamaan mäessä juoksua? Muutakaan en keksi.. Jos sinulla on mielipide asiaan tai vinkkejä niin kommentoi alle!

Relaa, lepiä ja relaa


Viikonlopun otin taas rennosti, oikeestaan laiskottelin, taas. Aika kului lasten kanssa jäätelöö syöden (Hupsii..) ja leikkien. Laiskamatona en juurikaan liikkunut la tai su, joka otetaan kyllä tällä viikolla taas takaisin!


Paljonko nousee penkistä?!


Eilen aloitin jo takaisinoton aamusalin merkeissä ja ai että sitä onnistumisen riemua - nimittäin penkissä! Rohkeana kokeilin lämmittelyn jälkeen iskeä tankoon painoa. Ensin lämmöt pelkällä tangolla, sitten pienimmät painot mitä salilta löytyi lisäksi: 2 x 1 1/4 ja sillä menikin vielä 8 toistoa. Hetken pohdinnan jälkeen leikin lisää rohkelikkoa ja iskin tankoon 2 x 2,5kg ja sekin nousi - 2 x 6 toistoa. Seuraavaksi haluan uteliaisuuttani testata maximeita, mutta sitä kun en yksin uskalla tehdä. Olen kuitenkin hyvin hyvin tyytyväinen, että penkistä nousee jo 25kg kun vielä 3-4kk sitten sieltä nousi hädin tuskin 15kg lelutanko. JEI! Tänään onkin sitten kivasti tuntemus, että jotain on tullut tehtyä. Kipu on kivaa ja tuska taivaallista!


Päivä päätettiin eilen picnikillä lasten kanssa: Eväät kantoon ja tekolätäkön rantaan. Lapset sai leikkiä ja mussuttaa eväitä ja mitä mää tein? Otin arskaa ekaa kertaa tänä kesänä! Vaikkei aurinkoa saanutkaan kuin käsivarret..

Yritän taas vähän aktivoitua tämän blogin kanssa, jos saataisiin taas postaus päivässä meiningillä jotain aikaan.. Ehkä.

Ihanaa viikkoa kaikille lukijoille!

Love,
Me


P.S!

EVOKE KISAN VIKA PÄIVÄ! Käykäähän heti osallistumassa painamalla linkkiä, huomenna arvotaan voittaja! Muistakaahan myös FB-sivujeni tykkäysskabanen (Klikkaa banneria yllä).. Kiri kiri!

P.P.S:

Tämä on muuten aika hauska treenibiisi. En ole ihan varma tykkäänkö siitä ihan sikana vai onko se vaan hauska.. "Jos sä haluut olla tikis, pitää pumppaa!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti