keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Paluu arkeen!

Juhannus meni mitä mainioiten..


Kiitos kaikille osallisille! <3

Sunnuntai vedettiin vielä kunnolla aktiivisesti. Aamupäivästä lähdettiin anopin ja raksupoksun kanssa vähän porrastreenaamaan Mäntän vuorelle. Rappusia laskettiin 233 ja ne tassuteltiin 3kertaa ylös ja alas, olisi mennyt monta kertaa useamminkin, mutta formulat sotkivat aikataulua ja T teloi tassunsa ensimmäisessä nousussa. Tällä kertaa meinasi nousussa pahasti pettää kunto ja jaloissa ei juurikaan tuntunut, joten lisää näitä ja peruskuntoa ylöspäin! Tähän asti on tullut treenattua vain niitä matalia sykkeitä, mutta nyt se muuttuu - vähän revittelyä kehiin.


Popottimet <3

Tornista ja matkalta!


Kiipeilyn jälkeen olikin aika viettää aikaa perheen pienimpien kanssa ja painuttiin kolmeen pekkaan pihalle trampoliinin kimppuun. Siellä hypittiin ja pompittiin ja riehuttiin yli tunti vielä porrastreenin päälle. Aika tehokasta tuo trampoliinilla pomppiminenkin.. Oispa oma trampoliini niin pomppisin siellä päivittäin ja ei tarvis enää koskaan kyykätä!


Trampoliiniselfietä.. What?

Kimppakuva on ihan must!

Loppu päivä vietettiin sadetta paossa sisällä ja saatiinkin koko porukalla hyvät Menolippu -pelit aikaan! T pisti voittaen ja minä avitin juniorin kakkoseksi. Oli muuten eka kerta kun tälle porukalle "hävisin", tähän asti olen ollut THE GURU Menolipussa (meidän perheessä, siskoa en voittas kuuna päivänä), omakehu haiskahtaa nyt!
Ja paluu arkeen!


Maanantaina alkoikin paluu arkeen ja heti aamutuimaan hoidettiin viimeisiä hääasioita kuntoon. Liikunnallisesti lusmuilin maanantain, mutta eilen kirinkin sitten kunnolla. Aamulla aamusali, joka oli kyllä yksi paskimmista treeneistä aikoihin: Valitsin väärän salin selkätreenille, salin joka on selvästi tehty miehille kun puolet itselle tarpeellisista asioista puuttui. Pienimmät painotkin on 5kilosia, lämmittele siinä sitten olkapäitä tms (vaikkei sitä eilen tarvinnutkaan tehdä). Mullahan on ns 3 salia mistä valita ja jatkossa tiedän miettiä tarkemmin!

Päiväseltään T kävikin Tallinnan miniristeilyllä hoitamassa vähän lisää "hääasioita" ja toi mulle jopa tuliaisia, yllätyin hyvin positiivisesti! Ihminen joka yrittää potkia mua pysymään erossa sokerista, kiitos siitä, tuo mulle tällaisia:


OM NOM NOM!

Kyllä vain, 2kg karkkia - lempikarkkeja! Nyt sitten katsotaan miten itsekuri ja hillintä pitää, eli kauanko nuo säilyy kaapissa. Arvioni on viikon - no ei ny sentään, on musta parempaan! Kiitos rakas <3 Okei okei, eilen jo söin 100g lakuja - NAM NAM!

Välissä kahviteltiin kaverin luona ja iltasella suuntasin vastahakoisesti crosstraining tunnille, mutta onneksi menin kiukusta huolimatta, koska siitä tuli jälleen kerran loistava fiilis. Tällä kertaa yritin vääntää täysillä ja olikin voimat aika vähissä tunnin loputtua. Tänään kolottaa vähän joka lihasta - merkki siitä että jotain on tullut tehtyä. Kroppa kiittää!

Loppuviikon ohjelma on vielä ihan avoinna, mutta joskos sitä pari kertaa salille ja jotain ryhmäliikuntaakin keksisi. Viis väsymyksestä, minulla on virtaa enemmän kun väsyttää (What?)!


Love,
Me

P.S. Muistakaa ne pari skabaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti