sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Särkänniemeen särkänniemeen!

Eilen starttasi biili kohti Tamperetta kymmeneltä lasten tietämättä muuta kuin, että menemme "Kauemmas picnicille.." Vasta Särkänniemen ollessa nähtävillä, selvisi pojille mistä on kyse: Me mennään Kärsänniemeen picnicille! Voi sitä riemua ja epäuskoa <3

Tuli sitä itsekin riekuttua lähes kaikki hurjemmat laitteet läpi ja kasa muitakin poikien kanssa. Vanhempi mukula osottautui todella rohkeaksi tapaukseksi kun kiersi jo MotoGee:t, Hurricanet ja Viikinkilaivat - Itellä meinas lentää jälkimmäisessä laatta kun miut sinne pakotettiin! Nyyh..

Päivän alkupuolikas oli aurinkoista ja mukavaa vaikka vähän tuulikin, kuumakin meinasi jossain kohtaa tulla kunnes taivas repesi. Loppupäivä mentiinkin sitten vesisateessa ja harmaassa ilmassa, mutta se ei haitannut menoa! 

Vaikkei varsinaista liikuntaa tullutkaan harrastettua eilen niin "hyötyliikunta" oli kohdillaan:

Polar Flow

Parempaankin on toki pystytty erinäisissä tapahtumissa ilman liikuntasuorituksia, mutta lepposaks päiväks lasten kanssa tää on kans ihan hyvä!Tuli myös eilen askarreltuapaskarreltua pieni kollaasi:

2013 - 2014 - 2015
Tukkijoki kolmena vuotena peräkkäin.. Hieman huomaa tota painonvaihtelua.. Toki ekan ja tokan välinen aika oli sitä isointa aikaa eikä niinkään näy kuvissa mutta antaa tuo jonkun kuvan mitä on tullut tehtyä.. On muuten myös hauskoja muistoja kun ostaa tuon kuvan joka vuosi. Onhan Tukkijoki poikien yksi lemppareista, niin niitä ei ole vaikea saada sinne.. <3

Tämä oli vähän tällainen ei-niin-aiheesta -postaus, mutta välillä semmosia. Laatuaikaa rakkaimpien kanssa <3 Iltasella sitten taas ryhmäliikuntatunnille Coren muodossa ja ensi viikolla taas paluu aiheeseen!


Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti