maanantai 15. kesäkuuta 2015

Tatuointia ja Tough Viking treenejä

Mustetta!


Nyt on taas nakutettu vähäksi aikaa.. Hihaprojektin viimeinen "isompi osuus" paketissa. Lauantaina nakutettiin tällaista:


Kuva ei anna oikeuksia väreille, mutta osviittaa kuitenkin. Pinkie Pie käden muuhun aiheeseen sopivana ja vain siksi että se on vanhemman mukulan lemppari. T:n mielestä se on aivan kuin minä: Pinkki ja sekaisin karkeista - aika totta! Seuraavaksi kätöseen tulee vielä Spiderman legoukko nuoremman pojan lemppareista. Muutonhan siellä on Happy Tree Friendsejä ja kauhee kasa kaikkia herkkuja, namm. Paljon väriä osittain siksi että suomalaiset eivät osaa tukea värillisiä kuvia ja osittain siksi koska oma luonne on hyvin värikäs ;)

Toden totta pidän hirvittävät bileet, kun tämä projekti on päätöksessä.. On tässä "kärsitty" ja haisteltu Bepanthenia jo jonkun aikaa. Nytkin haba saa hyvää treeniä kun pidän kättä ylhäällä ettei tämä "allitatska" hinkkaantuisi kokoajan paitaan. Mutta mitä sitä ei nainen tekisi kauneutensa eteen! #firstworldproblems !

Näille minä hajoilen joka kerta, tätäkin lukiessa meinasin pudota penkiltä kun nauratti niin kovasti:


Onhan nää tatuoinnit portteja demoneille ja joudun HELVETTIIN! Aaaaapuvaa! Huumoripläjäystä maanantaihin alla.. Ainiin, mutta mun ensisijainen synti on se, että en tunne vielä Jeesusta!Tough Viking -treenejä


Vaihdetaanpas aihetta nyt kuitenkin vaikka kuinka tekisi mieli ylemmästä aiheesta jatkaakin.. Tällainen kasa Tough Viking -treenejä tuli kirjailtua kalenteriin:

15. kesäkuuta: Tough Viking vesitreeni Hietsussa
17. kesäkuuta: Tough Viking iltatreeni Malminkartanon mäessä
20. heinäkuuta: Tough Viking iltatreeni
11. elokuuta: Tough Viking treenit Santahaminassa
13. elokuuta: Tough Viking aamutreeni
20. elokuuta: Tough Viking aamutreeni
27. elokuuta: Tough Viking aamutreeni

Riittäisköhän nuo ennen itse tapahtumaa 5.9? Toki treenaan omillani niin paljon kun pystyn salilla ja lenkillä niin hyvä tulee. Kauhulla vähän odotan Santiksen treeniä, kun näin Instassa millaisia esteitä siellä sotilasesteradalla on, mutta taitaa ne olla itse tapahtumassakin yhtä pahoja. Onneksi minulla on taisteluparina vahva mies joka auttaa mua sitten hädässä, eikö vain M? Team M&M Nörtit Roks!

Tämän päivän vesitreeniä odotan mielenkiinnolla, koska sieltä saa ehkä jonkinlaisen kuvan siitä, millaisia vesiesteitä siellä itse tapahtumassa on. Tällaiselle "uimataidottomalle maakravulle" ne voi olla ne pahimmat ever, mutta kaikesta selvitään sisulla!

Juoksentelua ja leppuuttelua


Intervallisykkeet

Eilen tuli käytyä sadepäivän kunniaksi juoksentelemassa Torikadulla sisätiloissa pieni pätkä, pientä intervallintapaista. En saanut kuitenkaan sykettä paljoa yli 130:n, joka on ihan jees koska vielä muutama kuukausi sitten tollasessa se olisi noussut sinne 160:een. Mun suurin ongelma on edelleen noi pohkeet: Jo parin minuutin hölkän jälkeen ne kipeytyvät ja menevät maitohapoille enkä tiedä mitä teen väärin.

Kaiken tatskailun ja juoksentelun lisäksi lepäilin aika tehokkaasti taas viikonlopun kunniaksi. Sunnuntai aamuna nousin vasta joskus yhdentoista aikaan ja sen kyllä huomasi sitten loppupäivän, väsytti koko sunnuntain oikein kunnolla, kun tuli sitten kai nukuttua liikaa. No, sainpahan ainakin levättyä sitten..

Ai, mutta tulihan sitä vähän pelattuakin pitkästä aikaa! Nimittäin Dance Dance Revolutionia pleikkarilla. Kivasti tuli hiki siinäkin puuhassa ja mukavaa oli pitkästä aikaa. Tamppaaminen on ollut teininä hyvin lähellä sydäntä ja joskus olin tuossakin pelissä ihan hyvä, nyttemmin se on vain aikamoista pomppimista.. Hauska peli kun saa vähän kontrolloida sykettä valitsemalla jonkun tietyn tempoisen kipaleen.. Tätä pitää tehdä taas vähän useammin, onhan sekin eräänlainen liikuntamuoto! Kannattaa kokeilla jos siihen on mahdollisuus.


Tanssipelisykkeet

Eiköhän tästäkin tule taas mukava viikko, ainakin ohjelmaa on mukavan paljon ja loppuviikosta hypin taas riemusta, kun viikonloppu koittaa, pitkä sellainen!

Love,
Me

1 kommentti: