tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tough Viking Vesitreenit Hietsussa

Treenit 


Eilen oli taas hauska kokemus Tough Vikingin parissa nimittäin vesitreenit Hietsussa. Tough Viking taisteluparini M houkutteli minut ilmottautumaan tuonne viime viikolla ja alkuun kyllä vähän hirvitti. Eikä se hirvitys helpottanut yhtään kun juuri ennen reenejä taivas näytti tältä:

Treenit alkamaisillaan

Kyllähän ne pilvet saavuttivat meidätkin ja kylmää vettä saatiin niskaan sekä pientä tuulenpuuskan tapaista. Onneksi sää kuitenkin muuttui ja saatiin auringon paiste jo ihan reenien alussa, alkulämppää ei edes keretty tekemään kun keli oli jo hyvä!

Alkuun siis lämmiteltiin hölkkäilemällä rannalla ja Tough Vikingin Luukas Tukia piti meille lihaskuntotreeniä. Perus hölkän, polvennostojen, askelkyykkyjen, jne. jälkeen tehtiin hauskoja harjotuksia pareittain. Maastavetoja toisen painolla ja myös lankuteltiin/oltiin punnerrusasennossa, kun toinen hyppi tasajalkaa yli ja ryömi ali. Minulle hyvin haasteelliseksi osottautui M:n lankuttaessa hänen selästä tukea ottaen punnertaminen, aivot ei pelannu että siitois tullu mitään!

Tämmöstä!

Yli-ali-yli-ali
Huomasin myös M:n kanssa reenaillessa, että on se ihana etu että M lähtee mukaan Tough Vikingiin miun kanssa. On seuraa ja voi oikeasti turvallisin mielin lähteä kun tietää että M:stä on tarvittaessa apua. Siellä se kanto mua juoponkanto-otteessa ilman mitään ongelmia, eli jos kuukahdan matkalla, ainakin mut kannetaan talteen ! Ongelmaksi osottautui kuitenkin se kun mun olis pitänyt vuorostani ottaan M reppuselkään ja tehdä kyykkyjä - en uskaltanut mm. selkäni takia lähteä sitä tekemään. Onneksi itse skabassa tuskin tarvitsee moista taitoa.. Voimat ja kokokin on vähän eri mutta ainakin mulla on voimamies mukana jos ei muuta! Toki tarvittaessa teen kaikkeni auttaakseni myös häntä jos sellainen tilanne tulee vaikkei musta paljon apua välttämättä olekaan ;)

Eli lihaskunto-osuuden jälkeen meille tuli reenejä vetämään SUH:in Anne Hiltunen. Hän näytti ensin kuivalla maalla pari "kännikaverin" raahauskeinoa eli tosiaan tämä kantaminen ja sitten kahteen pekkaan raahailtiin kolmatta maata pitkin:

"Juopon"kantoa

Ja eikun menoks!

Tämän jälkeen siirryttiin veteen: Ensin otettiin ja juostiin sinne jorpakkoon niin että vettä oli vyötärölle ja takaisin, 10kertaa. Huomasin että vesi on vaikea elementti eikä se juokseminen ollutkaan helppoa. Voimat oli loppu kahden kerran jälkeen!

Lomps jorpakkoon!

Seuraavaksi juostiin taas kolmisin veteen ja testattiin jo maalla tutuksi tullutta raahaustekniikkaa eli kolmas keskelle ja menoks!

Tuus ny sieltä!

Sitten tulikin alkuun mieltäni puistattanut harjoitus. Ali-yli.. Vedessä. Alkuun meinasin siis jänistää koko harjoituksesta mutta kyllä mä sinne sitten menin! Katsokaa itse millaista meno oli!

Eikun ali..

Sitten yli..
Tästä klikkaamalla myös VIDEO1 ja VIDEO2.

Yhteenveto


Vesi ei yllätyksekseni ollutkaan kylmää ja reeni oli hauska vaikka olikin taas kerran itselleni rankka.. Mutta eikös sen pidäkin olla että tulosta tulee! No pain no gain? Sainpahan taas myös motivaatiota reenata verenmaku suussa, että jo seuraavissa Tough Viking reeneissä (Huomenna, hahahaha) olisin parempi ja vähemmän heikoinlenkki!

Kiitos järjestäneelle taholle upeasta kokemuksesta ja muistakaahan rakkaat karvapalleroiset kaikki tutustua Tough Vikingiin netissä tai Facebookissa ja ilmottautukaa mukaan syyskuun haasteeseen! Ylitä itsesi ja lähde mukaan!


Mahtavat treenit!

Ensikertaan!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti