keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

U know what to do with that big fat butt?

Miksi näen itseni edelleen lihavana ja isona vaikka en sitä enää niinkään ole? Enkö enää muista sitä aikaa kun olin paljon isompi? Nyt kaikki rasva jenkkakahvoissa, reisissä ja persuksessa ahdistaa, eikä noi allitkaan ole kivat. What the f*** is wrong with me? Onhan se edelleen totta että tyytyväisyys tappaa kehityksen, mutta ei tämäkään ole tervettä..

Milloin sitä oppii arvostamaan sitä mitä on saanut aikaan? Milloin sitä näkee itsensä normaalina vaikkei laihana näkisikään? Ei koskaan? Missä vaiheessa vääristynyt omakuva menee sairaan puolelle? Missä menee raja?

En tiedä koenko tosissani olevani lihava vai voin vanhasta tavasta, mutta tyytyväinen en vieläkään ole. Haluan olla timmi ja "rasvaton", enkä suostu hyväksymään muuta vaikka muutos on jo nyt suuri. Saavutanko koskaan sitä mitä haluan ja olenko sittenkään tyytyväinen? Pitääkö siinäkin vaiheessa esim. lihasten olla isommat..

Siinäpä pähkinää taas purtavaksi.

Crosstraining


Mennään muihin aiheisiin. Ai että rakastan tätä lajia.. Etenkin Jaanan vetämänä Torikadulla. On siellä toisenkin vetäjän crosstrainingiä, mutta sitä en ole vielä uskaltanut kokeilla, on sekin kehuttu ja etenkin naisten suosiossa, uskoisin. Crosstraining on laji johon ei ehdi kyllästyä.

Miten se toimii? Alkuun rakennetaan radat saliin eli 3 rataa jossa on 4-6 liikettä: Levypainoilla, boxeilla, palloilla, kehonpainolla, laidoilla, jne. Ensin kierretään liike kerrallaan puolitoista minuuttia per liike jonka jälkeen kierretään sama rata uusiksi minuutti per liike. Tämän jälkeen vaihdetaan seuraavalle radalle ja toistetaan edellinen. Hurjan hauskaa ja vaihtelevaa touhua!

Oma haasteeni vieläkin on boxihypyt. En uskalla hypätä puolimetrisen boxin päälle. Eilen kokeilin Jaanan vinkillä hypätä boxin vieressä ja hän tuli sanomaan että kyllä minulla korkeus riittäisi boxinkin päälle, mutta kun ei ole uskallusta. Joku päivä vielä hyppään! Kyykyistäkään ei oikein tule mitään kun selkä vetää notkolle, mutta ehkä senkin opin kunnolla jokin päivä.

Jaana on kyllä omasta mielestäni Torikadun liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatuntien vetäjien parhaimmistoa! Me likes!

Ahahaha..

Maanantaina kävin myös salilla ja rullahieronnassa.. Tänään jos vetäis taas n. 10km tassuttelun. Nyt on putki päällä! Nimittäin liikuntaputki! Perjantaina sitten nollausta firman kesäjuhlien merkeissä..

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti