sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Varoitus! Ällömakiaa rakkautta ilmassa!

#firstworldproblems


1. Kirjoitusblokki: Ai että mikä kirjoitusblokki ollut koko juhannuksen.. Moneen kertaan avannut koneen kirjoittaakseni postauksen, mutta joka kerta olen sulkenut sen saamatta sanaakaan aikaiseksi..

2. Päänsärky: Heräsin päiväuniltani, vai voiko niitä kutsua päiväuniksi jos nousin yöunilta klo 10 ja menin uudelleen nukkumaan klo 11, ja nyt särkee päätä ihan järjettömästi. Miulla harvemmin on päänsärkyongelmia, joten silloin kun on, häiritsee ne aika kivasti.

3. Väsymys: Minulla ei ollut aamulla PepsiMaxia joten otin kofeiinitabletin - ei siitä mitään hyötyä ollut, nukuin liikaa ja siksi taitaa väsyttää aivan kamalasti.

4: Hyttysen puremat: Ei meillä kotona onneksi ole näin paljoa hyttysiä, mutta reissussa tulin aivan syödyksi ja nyt ne puremat kutiavat kun antihistamiini ei enää vaikuta.

Noin, heti alkuun valitukset pois että voi kirjoittaa lopun postauksen positiivismielin, hahah, vissiin!

Juhannus lasten ehdoilla


Juhannus meni sutjakasti anoppilassa, kaukana kaupungin metelistä. Lapset nauttivat kun mummulassa saa tehdä asioita mitä kotona ei, ulkona on tilaa riehua ja lelut ovat pitkästä aikaa "vieraita". Pojat rakastavat teini-ikäisen tätinsä tavaroita, etenkin legorakennelmia ja täti saakin kovasti seuraa heistä aina kun me saavumme paikalle.


<3

Ohjelmassa itselläni on ollut makkaranpaistoa kodassa, ulkona oloa (Niin pitkälti kun sadesää on sallinut), lenkkeilyä, nukkumista ja datailua. Aattona en myöskään tuijottanut vaakaa vaan söin mitä sattui, en merkannut kaloreitakaan, hyi mua! Juhannuksena saa tehdä kyllä asioita mitä ei normaalisti tee, eiköstä vain? Eikä muuten ole ollut millään tapaa ikävä sitä järjetöntä ryyppäämistä ja esim yhtenä vuonna kokeiltua tuntikossua!
Lenkillä kävin eilen, kun sain anopista seuraa. Nopeus oli oikein hyvä itselleni kävelyvauhdiksi ja ottaen huomioon kuumuuden ja kosteuden, hikihän siinä puuhassa tuli. Tuli kokeiltua myös ensimmäistä kertaa Endomondon ja Fitbitin integraatiota ja hyvin pelasi, en vain ymmärrä minne askellaskuri katosi pelistä..Eilen raahauduin myös isännän kanssa pienelle iltalenkille jonne osasin varautua paremmin hyttysiä vastaan. Hellokittypuhvihuivilla!

Rakas Pepesterini <3

Yöunet lasten kanssa


Tajusin jännän faktan, joka liittyy lasten kanssa nukkumiseen.. Fitbit Charge HR tosiaan killuu ranteessa yölläkin ja mittaa yöunen laatua, sitä se on tehnyt alusta asti. Toissayönä lapset pääsivät vihdoinkin viereeni nukkumaan ja isäntä ajettiin nukkumaan yksin (Ovat vinkuneet tätä koko kesän ja pitihän se juhannuksen kunniaksi lupaus pitää..). Tältä näytti käyrät kun pojat olivat yön vieressäni:


Tältä ne näyttävät hyvin pitkälti normaalisti ja esim viimeyönä:


En tiedä meneekö viesti perille, mutta pointtina onpi se, että nukuin huomattavasti paremmin lasten vieressä kun normaalina yönä isännän vieressä. Toki tässä on datana vain yksi yö, joten aion kyllä kokeilla tätä uudelleen varmistaakseni huomioni. Kyllähän pojatkin jo kyselivät eilen illalla että "Joudutaanko me nyt nukkumaan kaksin?" On ne niin rakkaita <3

Mistä tämä sitten johtuu? Siitä että ihmisellä on jokin luontainen vietti nukkua visusti paikallaan kun lapset ovat samassa sängyssä? En tiedä.. Minulla ei tällaisesta ole aikaisempaa kokemusta tai tietoutta, mutta jos aavistukseni on totta, ymmärrän täysin äitejä, jotka nukuttavat lapsensa viereen vaikka lapsella on jo vuosia ikää - olin meinaa huomattavasti pirteämpi aamulla kuin normaalisti! Kelepais työaamuina kans!

Uudet popot <3


Tuli myös jo aikaisemmin tällä viikolla ihan vahingossa ostettua uudet juoksukengät. En voi kun ylistää ja kiittää Oldhorsen Lauria mainiosta ja asiantuntevasta palvelusta. Kun ostin nuo Addun Adistar Boost Glowt (tms), luulin löytäneeni ne täydelliset kengät, mutta huomasin olleeni väärässä. Kohtasin Sauconyn Fastwitch 6:set ja olin myyty. Ei niitä voinut jättää ostamatta - aivan mahtavat popottimet jalassa. Ei kipeydy pohkeet jne yhtään niin herkästi eikä ole muitakaan ongelmia havaittuna. Olen nyt kokeillut niitä salilla juoksumatolla ja siellä Malminkartanon mäessä Tough Viking treeneissä (Niistä kirjoitan vielä myöhemmin lisää), ja HYVÄT ON!
Muita mainitsemisen arvoisia positiivisia asioita


1. Maksoin pois lainani ja olen pienen hetken velaton <3

2. 48 päivää kunnes on elämäni yksi tärkeimmistä päivistä. En malta odottaa <3

3. Minä pidän tulevan aviomieheni perheestä ja minustakin ehkä jopa pidetään. Eikös kaikki aina valita anopistaan ja muutenkin puolisonsa suvusta? On hienoa että minulla siihen ei ole syytä! <3

4. Vanhus haukkuni seuraa minua edelleen kuin hai laivaa - en voi kauhean paha olla <3

5. Minulla on ihana perhe, jota ilman en enää osaisi elää <3

6. Olen onnellinen <3


Ei mulla taas muuta.. Palataan taas liikunnan merkeissä myöhemmin!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti