perjantai 28. elokuuta 2015

Kuntonyrkkeilyä ja fiilistelyä

Syksy tuli..


Syksyn väriloistoa <3

Jaa miksi? Koska kuntonyrkkeilykausi tuli avattua eli kesätauko päättyi ja koska vettä vain sataa! Vesisadekaan ei haittaa kun fiivikset on taivaissa! Nyrkkeily oli niin parhautta pitkästä aikaa. En ollut edes täysin unohtanut tekniikoita vaikkei toi mun lantio vieläkään liiku. Ei ole lantio siis notkistunut kesän aikana kuin taikaiskusta - jännä juttu? Eilen kuitenkin otettiin tauon päättymisen kunniaksi iisisti, helppoja peruslyöntejä ja yksi väistökin. Mä kyllä niin saisin turpaani pelkästään sparratessa, koska ei noista väistöistä vaan tuu vieläkään mitään. Miksi pitää automaattisesti väistää selällä vaikkei niin pitäisi tehdä? Opi siitä sit pois kun se tulee vasten tahtoani - ehkä ajan kanssa ja kovasti keskittymällä. Mutta hei, kivaa oli taaaas!

Torikadun Liikuntakeskuksessa alkaa muuten pian kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi, joten hyvinkääläiset ja lähiseutulaiset hoi! SUOSITTELEN! Täältä lisäinffoo, alkaa jo ensi viikolla! Kaikki mukaan mars!

Henkilökohtainen Raineri!


Minä. Saan. Rainerin! Kuulin huhua, että toiveeni/kitinäni on kuultu ja saan ihka oman henkilökohtaisen mustal.. Rainerin! Niille jotka eivät vitsiä ymmärrä: Personal Trainer. Lokakuussa täytän jälleen kerran 21, joten saan mahtavan synttärilahjan. Pääsis taas eteenpäin tästä kuopasta ja jotain tulostakin, kun olisi ulkopuolinen immeinen potkimassa. Valintakin on aika varmasti tehty, mutta siitä mahdollisesti lisempää kun sen aika on. Jee jee jee jee jeeeeeeeee!

Tätä mä tarviin, tätä mä haluan!

Aamunavaus


Puurolla ja Evokella - hyvin lähtee aamu käyntiin tällaisella yhdistelmällä. Totesin hiljan ettei pelkkä kaurapuuro mehukeitolla pidä nälkää poissa kun pari tuntia ja jo kasilta alkaa töissä maha kouristelemaan nälästä. Lisäsin settiin taas Eevokkia ja hyvin pötkitään pidemmälle! On se vaan niin herkkua ja mahtava lisä moneen käyttöön.

Liikuntasaldo tällä viikolla olisi 3 välillä ti-to: crosstraining, kuntosali ja nyrkkeily. Mitäs tänään tehtäisiin? Levätäänkö tänään vai huomenna?


<3

Sosiaalinen meeedia


Muistutuksena jengille, että mie löydyn useammasta sosiaalisesta mediasta. Ylhäällä on linkki FB-sivuilleni ja Instasta löydyn nimellä instamokwai. Käykäähän klikkailemassa itsenne tykkääjiksi ja seuraajiksi. Muistakaahan myös arvonta parin päivän takaa, aika hyvät tsäänssit on voittaa tässä vaiheessa!

Ihanaa sateista perjantaita ja viikonlopun odotusta - kohta se tulloo!

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti