maanantai 31. elokuuta 2015

Minä elän!

"Kuuletko äänet rumpujen, soittaa juuri sinulle. Tämä on päiväsi, ei kenenkään muun!" -Ellinoora


Varoitus, tänään ollaan taas über positiivisella tuulella! Jostain syystä haluan huutaa koko maailmalle kuinka paljon rakastan elämääni ja kuinka kiitollinen olen kaikesta mitä minulla on. Minulla on maailman ihanin aviomies ja mukulat - perhe. Minulla on ihania sukulaisia ja aivan ihania "uusia sukulaisia" isännän puolelta. On vaikea käsittää miten hekin tuntuvat minusta välittävän kovasti, vaikka itsekin välitän heistä kovasti. Miulla on maailman paras bestis ja ihania muita ystäviä/kavereita. Hyvä työ, mukavat harrastukset, paras koti.. Olen niin onnekas ja kovin kovin onnellinen! Kiitos kaikille rakkaille tuesta ja rakkauvesta <3

Pakko se on todeta myös, että vaikka välillä vieläkin sieltä peilistä tuijottaa ne jenkkikset ja paksut reidet, niin olen tainnut tajuta elämässä hyvin tärkeän asian: "Olen vihdoinkin käsittänyt sen, mä oon fiksu ja kivannäköinen. Kaiken hyvän todellakin ansaitsen, mitä tielleni sattuu!" -Mariska (Itserakkausjuttuu)

Kevyt itserakkaus, terve itsetunto, on hyvästä kaikille.. On hyväksyttävä itsensä sellaisena kun on ja jos siihen ei pysty, on tartuttava härkää sarvista ja tehtävä jotain niille epäkohdille jotka tämän hyväksymisen estää. Löydettävä se voima taistella sitä huonoa itsetuntoa vastaan ja rakentaa se paremmaksi askel askeleelta. Hyvähän se on tässä sanoa, mutta niin se vaan mänee!

Tottele, kun komea mies käskee!

Viikonlopun perseilyt


Noniin, lässytys sikseen. Viikonloppu meni mukavasti vähän reissatessa ja lepäillessäkin. Perjantaina piti käydä töiden jälkeen vielä salilla isännän rääkissä: Rinta/ojentajat/olkapäät. Eipä oo aikoihin ollu nii mainio reeni, muttei myöskään lihakset niin kipeet jälkikäteen. Löysin itsestäni piileviä voimia ja tahtoa, kiukun kautta. Kyllähän se rauta stna nousee kun vaan tarpeeksi haluaa ja yrittää, vai nouseeko ? No rajansa kaikella. Juuri kun jalat olivat toipuneet tuskistaan, kipeytyi tosiaan muu kroppa, mutta se teki vaan hyvää, koska tunsi että on tehnyt jotain!

Viikkosaldo oli siis lopulta tämä:

Ma: -
Ti: Crosstraining
Ke: Kuntosali: Selkä/hauis/vatsat
To: Kuntonyrkkeily
Pe: Kuntosali: Rinta/ojentajat/olkapäät
La: -
Su: Kevyt lenkki

Lauantaina käytiin viettämässä miun kummilikkojen 6v synttäreitä Tampereen suunnalla ja vähän tuli maisteltua pullaa ja jäihän se sit taas vähän päälle. Iltasella nautin muutaman huurteisen ja sunnuntaina meni sitten jäätelöä ja nachoja. Hyi mua - hyvää oli silti, hahahahaaa!Tämän viikon ohjelma voisi mahdollisesti olla tämä:

Ma: Kuntosali: Jalat
Ti: Crosstraining
Ke: Kuntosali: Selkä/hauis/vatsat
To: Kevyttä lenkkiä
Pe: Kevyttä lenkkiä
La: TOUGH VIKING Kaisaniemi!
Su: Kuntonyrkkeily (Jos olen hengissä)

Tough Viking Kaisaniemi - "viimeinen" koitos!


Ette usko kuinka hitokseen jännittää tuo lauantai.. Kaverina on jäätävän hyväkuntoinen ja myöskin ison laihdutusprojektin läpikäynyt ystävä. Herra kiskas Midnightin lauantaina semmoseen 55minsaan, voi jessus sentään mä tulen kärsimään tuskistani. En minä tule pysymään perässä, joten pyydän M jo nyt anteeksi, että tulen hidastamaan sinun tahtia ja suoritusta!

Vielä on viimoiset tsäänssit ilmottautua mukaan ja lähteä ylittämään itsensä. Älä mieti enää, vaan toimi. Itse lähden ainakin vain yrittämään parhaani. Kaksi tavoitetta: 1. Yritä kaikkesi, parhaasi! ja 2. Älä piruvie telo itseäsi!

Pitäkää mulle kaikki peukut ja varpaat pystyssä.. En haluaisi kauheen monta murtunutta luuta tai avohaavaa, hih!

Lainattu Tough Viking Finlandin FB-sivuilta!

Stop wishing, start doing..

Love,
Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti