keskiviikko 26. elokuuta 2015

Nyt se loppui!

Nimittäin treenitauko ja lusmuilu! Voitin itseni ja vaikka kuinka vi***ti ja kiukutti lähteä eilen kohti salia, LÄHDIN! Toki myönnän, että jos T ei olisi potkinut ja maanitellut, olisin mahdollisesti jäänyt makaamaan väsyneenä sänkyyn, mutten jäänyt, joten kiitos siitä <3 Eilen oli vuorossa siis kevyt lopetus perseilylle: Crosstraining. Melkein itkua tihrustin kotona, kun "en ehkä enää tykkää koko lajista..", mutta väärässä mie olin. Jo tunnin ensimetreillä totesin, että JEEEEEEE, täällä taas!

Crosstraining <3


Torikadun liikuntakeskuksen Jaana vetää maailman parhaimmat crosstraining tunnit (Vaikken kyllä ole käynyt kun yhden toisen tunnilla, haha) ja sinne on ilo mennä uudelleen ja uudelleen. Kiitos Jaanalle iloisista, tehokkaista ja energisistä treeneistä joka viikko!

Riemua aiheutti jo ilmoitus "Tänään ei nosteta sykkeitä vaan tehdään perusliikkeitä poiketen parista aikaisemmasta viikosta.." Sopii mulle tämmösen tauon jälkeen! Sain myös kommenttia askelkyykyistäni, että ne ovat huomattavasti parempia, kun silloin alussa, kun heiluin kuin mikäkin kapea puu tuulessa. Pari liikettä ei kyllä onnistunut millään tasapainon ja hallinnan puutteen vuoksi, mutta pääasia että yritin ja meinaan kyllä vähän reenailla niitä kotona!

Ai jumankauta, että tul hyvä FIIVIS! Energiaa oli tunnin jälkeen vaikka muille jakaa ja olin taas niin tyytyväinen itseeni. Jalat huusi kyllä hoosiannaa viiden vai kuuden erilaisen kyykkyliikkeen jälkeen, mutta tänään ei ollut edes paha kävellä rappusia alas - ehkä huomenna!

Tästä mainiota musaa keskiviikkoaamuun:
XS - Seriously? Teiniavautumista tiedossa!


En tiedä onko tämä aihe josta kannattaa jauhaa blogissa, mutta jauhan silti. "Järkytyin" myös pahasti ennen crossailua pukuhuoneessa. Olin hiljan ostanut uudet kunnon urheiluliivit ja muistan vain myyjän sanoneen että "Näissä onkin vähän eri kokomerkinnät.." En siis koskaan katsonut minkä koon ostin, kun vain kokeilin päälle ja totesin, että tämä on mainio, vaikka laudaksi minut tekeekin.

Ei siinä sitten.. Pukuhuoneessa tosiaan spottasin koon ja siinä lukee XS3. Leuka loksahti melkein sijoiltaan ja en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. XS?! Ei jumalauta, olenko minä lapsen mitoissa? XS! Kyllähän minä tiedostan, että rintoja minulla ei enää ole laihduttamisen johdosta, mutta että XS? Olenkohan itseasiassa KOSKAAN mahtunut XS kokoiseen vaatteeseen? En ainakaan sellaista ihmettä muista tapahtuneen.. Onko tämä sitten ilon vai surun aihe? Hartioiden takiahan minulle ei esim. XS kokoiset t-paidat mene, mutten osannut kuvitella, että mikään vaatekappale menisi XS:nä.. Huh heijaa, en ole vieläkään päässyt yli tästä enkä vieläkään tiedä millä asenteella tähän pitäisi suhtautua. Vaikuttaa lapselliselta vinkumiselta, mutta tämä on ihan uus juttu mulle hei! ;)

Tänään otan mitat jälleen ja katsotaan mitä se minulle huutelee.. Ehkä nostan vain pääni pystyyn tässäkin asiassa ja otan asian positiivisena juttuna? Yritetään!

Riks raks ja poks! Pum pau?


Torstaina loppuu toinenkin tauko - kuntonyrkkeilyn kesätauko! Uaaa, tätä hetkeä on odotettu.. Mitään en enää varmastikaan osaa, mutta äkkiähän ne muistuu mieleen. Sinne mennään sitten taas joka torstai *tanssii ilosta* Torikadulla taas parhaat nyrkkeilyt ohjaa Tuomo, hänellekin suur kiitos kovasta kurista ja mahtavasta opetuksesta!Pitäisiköhän sitä ylittää itsensä ja mennä tänään illalla vielä salille? Vai haukkaanko taas liian ison palan tapani mukaan? Jos mä vain kiltisti lepään tänään ja haen vain paikallisesta REKO tapahtumasta vähän munuukkeleja. Vaahteramäen ulkokananmunat on jotain mistä ei enää voisi luopua! 5 kennoa (30kpl/kenno) taitaa olla kulutus kuukaudessa meidän taloudessa tällähetkellä.


Ai mutta.. Tää oli tämmöstä tännään! Jos et ole jo aloittanut, tänään voisi olla se päivä!


Love,
Me

P.S. Ethän unohda käynnissä olevaa arvontaa - nyt hei tosissaan rohkeasti osallistumaan! Anna lahjakortti Mea Floraan vaikka lahjaksi jos arpaonni suosii sinua ja et asu seudulla! Mars mars kommentoimaan arvontapostausta ja kauppaan ihastelemaan kukkaloistoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti