tiistai 15. syyskuuta 2015

Kaikkea pientä kivaa + arvonnan voittaja!

Hyvää huomenta!


Pahoittelen heti alkuun että 13.9 päättyneen arvonnan tulos tulee vasta tänään, mutta kiirettä on taas muka pukannut. Arvonnassa oli siis 30euron lahjakortti Mea Floraan, tamperelaiseen kukkakauppaan. Arvonta on vihdoin suoritettu ja voittajaksi paljastui TepaJ, onneksi olkoon! Laitatko Tepa minulle yhteystietojasi osoitteeseen imasarcasticfck@gmail.com niin saadaan lahjakortti matkaan. Kiitos Mea Floralle arvonnan palkinnosta! Muistakaahan käydä morjestamassa ja ostamassa kukkaloistoa elämään osoitteessa Vuoreksen puistokatu 86 ja tykkäillä heidän FB-sivuistaan, että pysyt ajantasalla!

Tallinna ja Sports direct - uu jea!


Perjantaina tulikin sitten kävästyä Etelä-Helsingissä miehen kanssa, pienellä honeymoonilla niinsanotusti. Kilometrejä ja askeleita tuli kivasti ja Sports directin liikkeet tulivat tutuksi. Ensimmäisenä, kun oltiin saatu tavarat säilytykseen hotellille, vaelsimme Ulemiste Centerille jalan. Sieltä löytyi Sports direct ja shoppailu saattoi alkaa.

Olisin ostanut koko kaupan tyhjäksi, mutta pakko se oli hillitä itseään hieman. Lopputulos oli hyvä. Karrimorilta kahdet trikoot, pinkkiä ja lilaa tietenkin (Nimen perusteella nämä oli juoksutrikoita), koska ne olivat jämäkimmän oloiset ja parhaimmat jalkaan - ne ohuet hirvitykset eivät tuntuneet kivalta. Karrimorin juoksutoppi samoissa pinkeissä sävyissä, kun 3/4 trikootkin. Pinkillä jatkettiin ja mukaan lähti myös Niken treenikassi ja Lonsdalen pistarit. (JEEJEEJEEJEE!) Lisäksi sitten mini nyrkkeilyhanskat autoon koristeeksi, Everlastin sukkia ja uudet siteet nyrkkeilyyn - eivät veny ja pauku ja ovat paljon lyhyemmät aikaisempiin pinkkeihin verrattuna, joten ehkäpä käsistä ei tule sellaiset pallot, kun ennen. Vanhat siteet meni myös aina liian tiukalle kun venyivät niin paljon, koskaan saanut niitä kunnolla käsiin. Toki isännällekin lähti matkaan kaikennäköistä. Kuitenkin mieltä jäi kalvamaan Everlastin ihanaakin ihanampi talvitakki, joka ei hillintäsyistä lähtenyt mukaan.


Tadaa!

Takaisin tassuteltiin toiset 3km ja päästiin vihdoin viemään hotellihuoneeseen romppeet - mukava pienehkö huone 16 kerroksessa, juuri passeli meille. Sitten pitikin tsekata sataman lähettyvillä oleva Sportsdirect, joka oli todellakin pettymys niinkuin meille osasi ystävätkin kertoa. Pieni jossa kaikkea vähäsen, muttei kuitenkaan mitään kivaa. Jos siis menet Tallinnaan ja etsit Sports directiä, niin näe se vaiva, että menet vaikka ratikalla Ulemiste Centeriin, koska siellä oli paljon enemmän tavaraa mistä valita. Yhden päivän ratikkalippu taisi olla jopa 3e, vaikkei sitä itse tullutkaan hommattua.


Näkymät hotellihuoneesta.

Mitään ei yllättäen tarttunut mukaan tältä reissulta ja vieläkin kaiveli ihana takki mieltä.. Pakko se oli saada ja isäntä yllättäen lupasi että jos suostun kävelemään uudelleen sinne toiselle directille niin saan sen. Minähän reippaana likkana ilmoitin, että lähetään sitten heti takaisin, koska jalat ovat varmasti seuraavana päivänä sen verran muussina, ettei tule lähdettyä. Niinpä tassuttelimme taas 3km suuntaansa hakemaan minun ihanaakin ihanampi takki! Tällä oli hintaa kaikki 38e! Sports directiltähän voi tilata kivasti myös netistä, joten pistääpä selaillen. Tähän asti kaikki sieltä tilatut vaatteet ovat olleet hyvälaatuisia ja kestäviä, joten tulemme tukemaan ko. lafkaa useamminkin! Not sponsored!


My precious!

Kolmannen reissun jälkeen pikaiset suihkut ja testaamaan Goodwinin pihvit, jotka osottautuivat isoksi pettymykseksi. Varattiin oikein pyötä ja palvelu olikin mahtavaa - ikkunapöytä erillään muista, josta saimme tuijotella kadulle. Pihvit olivat kuitenkin kovin huonolla leikkuulla - jänteitä ja sitkeää rasvaa. Maku oli hyvä ja lisukkeet nam nam, talon viinikin toimi, mutta ei - ei jatkoon. Ruuan jälkeen vähän siideriä Amarillon terassilla ja visiteeraus hotellin yökerhossa (Ihan vaan, koska halusin tietää onko se samanlainen helvetti kuin Hotelli Vantaa, ja sitähän se oli, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa.). Uni maistui tällaisten askelmäärien jälkeen kivasti.


Fitbit jakeli badgeja ja ennätyksiä rikottiin!

Lauantaina iskikin pienimuotoinen tylsyys, koska kotiinlähtö oli varattu klo 18:45 lähtevällä laivalla. Visiteeraus neljännen kerran sportsilla kaverin puolesta - istuskelua puistoissa, kahvilassa ja lopulta terminaalissa. Jatkossa tiedämme toimia toisin, koska iltalaiva olikin sitten elämys selvinpäin, kun paatti täynnä kännisiä nuoria, jesh!

Mailday


Eilen oli myös kivasti postipäivä: Fitnesstukku muisti meitä! Isännälle maltoa ja whey-100:sta (Se on ehkä vähän minullekin) ja miulle recoa, Questbarin smores patukoita (NAM!) ja kofeiinia. Mukavasti täytettä jo valmiiksi aika täyteen lisäravinnekaappiseen.


Get fit, stay fit!

Tällaista löytyy kaapista - muutama kilo kaikennäköistä!

Mukavasti bongasin myös kirppikseltä Luokkakokous blurayn joten olihan se pakko hakea. Kunpa nyt vielä ehtisi tuon katsoa, odotukset ovat korkealla! Sami <3


Pakko olla hyvä!

Crosstrainigiä ja hartiakipuja


Pakko vähän vielä valitella kuinka vasen hartia vetäs niin jumiin, että käsi puutuilee - kaiketi Tallinnan reissun laukun kantelusta, nyyh. Toivottavasti aukeaa pian, koska tämä ei ole yhtään mukavaa.

Sunnuntaina tuli tietenkin vedettyä salitreeni (selkä-hauis-vatsat), ettei mennyt vklp ihan lusmuiluksi ja siitä on vähän selekäkin arkana. Kipu on kivaa ja tuska taivaallista! Tänään vuorossa olisi kuitenkin crosstraining, jee jee jee! Kovaa reeniä ennen kuin lokakuussa pääsen aloittamaan pt:n kanssa - olisipa jo lokakuu ;)


Tämmöstä tänään.. Mukavaa tiistaita!

Love,
Me


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti