keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kipu on kivaa ja tuska taivaallista?

Oodi Evokelle!


Nyt on melkein viikon verran menty "Evoke-lisällä" joka aamu ja ai että tekee hyvää. Osaiskohan sitä edes aamua enää aloittaa ilman..? Tämä on kai nyt sitten se minun kahvi (Kahvia kun en ole koskaan juonut..) mikä tuntuisi monelle olevan elintärkeä asia. Jos paikallisesta liikuntakeskuksestasi ei tätä eliksiiriä löydy niin sitä voit myös tilata netistä Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Jaksan toitottaa tätä aina, mutta tämä nyt vain on mahtava lisä moneen kohtaan päivässä, etenkin tämmöselle apinalle joka ei muuten saisi tarpeeksi proteiinia päivän aikana. Makukin on mitä loistavin varsinkin jossei tykkää kiskoa sokerisia litkuja kitusiinsa. Kaikki kokeilemaan - nam nam!

Tänään vuorossa appelsiini!


Note to self: Ei jalkapäivää ja crosstrainingiä peräkkäisiksi päiviksi enää ikinä!


Maanantaina töiden jälkeen kiskoin kunnon jalkatreenin, mutta vähän ihmettelin kun jalat ei ollu niin kipeet kun olisivat voineet olla. Olihan niissä kireyttä, mutta en ollut tuskissani niinkuin viikko sitten. Noooh.. Asia korjattiin eilen, kun vuorossa oli crosstraining. Tänään hieman jännitti lähteä auton rattiin hurautteleen tota Hyvinkää-Helsinki väliä, koska jalat ei toimi sitten juuri ollenkaan, mutta suoriuduin kuitenkin kunnialla!

Aina olen ollut sitä mieltä, että nämä reenin jälkeiset kivut ja tuskat on vaan hyvästä, koska tietää oikeesti tehneensä. Nyt alkoi kuitenkin jo melkein kiukuttaa, kun nää häiritsee jo vähän muuta elämistä. Eikös kolikossa ole aina kaksi puolta? Onhan se mukava tuntea reenin jälkeen että reeni on mennyt sinne minne pitikin, mutta pakkoko tästä on kokoajan kärsiä? Okei syy voi olla minussakin kun lepipäiviä ei ole tarpeeksi usein, hmm.. Eli hei, akka lopettaa nyt sen kitinän ja nitinän!

Illalla näytti meno sitten tosiaan tältä. Kiitos Compressportille mahtavasta tuotteesta, koska ai jumankekka mikä helpotus!
Sykkeetkin saatiin vihdoin nousemaan eilen vähän korkeammalle. Sitäkin pohdin, että voikohan tuo sykkeiden nousemattomuus johtua huonosta syömisestä? Ei ole energiaa ja nyt kun olen taas jonkun aikaa syönyt paremmin niin eilen nosteli sykkeet. Vai onko se toistepäin? En minä vaan tiedä! Siinä 150 bpm:n kohdilla meneekin jo korvat lukkoon. Osaako joku kertoa minulle että miksi hitossa näin käy? On harvinaisen ärsyttävä ominaisuus kun yrittää siinä reenata ja päässä kuuluu oma hengityskin..


150 bpm nousi korkeimmillaan.


Fitbit Charge HR ruksuttaa 24/7 ranteessa ja nyt ajattelin taas alkaa seuraamaan sitä ja paranteleen viikkotuloksia oikein urakalla. Jos olet Fitbit käyttäjä, minut saa klikata kaveriksi ja skabaillaan toki askeleista! Saat helpon voiton!

Viime viikko.

Koitos lähenee!


Tänään vedetäänkin sitten viikon "vika" reeni eli selkäreeni. Torstain ja perjantain otan iisisti lenkkeilyn merkeissä ja lauantainahan sitten vedetään täysillä Tough Viking Kaisaniemi. Voi kammotus.. En edes tiedä miltä minusta tuntuu tuo tuleva koitos.. Jännittää, oksettaa, pelottaa, mutta silti ehkä jopa aavistuksen innoissani? Juu jotain siihen suuntaan.

Ei mulla taas muuta..


Love,
Me

P.S. MUISTAKAA ARVONTA! Kaikki osallistumaan MARS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti